artikel

Autec-VLT maakt de werkplaats slimmer

Werkplaats & Onderhoud

Autec-VLT maakt de werkplaats slimmer

Hoe verhoog je de productiviteit in de werkplaats? Harder werken? Meestal niet. Hoe dan wel? Slimmer werken natuurlijk! Tja, maar dat vraagt forse investeringen in werkplaatsapparatuur, toch? Vaak niet. Vaak maakt een andere indeling van de apparatuur in de werkplaats al een wereld van verschil. Eerst zien dan geloven? Kom naar de open dag van Autec-VLT in Montfoort.

Tijdens de open dag bij Autec-VLT win je advies in bij de Autec-VLT-werkplaatsexperts. “Een paar kleine wijzigen kunnen al voordelig zijn”, zegt de equipmentleverancier. Dus werkplaatstekening mee en op naar Montfoort.

Vandaag al

Dat moet meteen want vandaag staan van 14.00 tot 22.00 uur de deuren van Autec-VLT in Montfoort open voor automotive professionals. Je bent er welkom voor het optimaliseren van je werkplaats. Geen tijd? Jammer, want met een slimmere werkplaats werk je efficiënter, zodat je straks meer klanten kunt helpen. Autec-VLT toont je graag praktische voorbeelden.

Uitlijncursus

Is jouw werkplaats al superslim? Zelfs dan kun je niet wegblijven op Autec-VLT’s open dag. Een productexpert geeft vandaag namelijk twee keer een uitlijncursus van een uur. Hij laat zien hoe je effectief en efficiënt uitlijnt en wat dat voor klant en bedrijf oplevert.  De eerste uitlijncursus start om 16.00u, de tweede om 20.00u. De keus is aan jou.

Grijp die kans

Vanaf 14.00 uur staan de deuren wijd open op Vlasakker 11 in Montfoort. Te druk? Geen probleem, je bent tot 22.00 uur welkom Autec-VLT. Aanmelden vooraf is niet nodig. Eerst meer weten? Kijk op de Autec-VLT-website.

Reageer op dit artikel