nieuws

Kühne traint bezoekers Auto Professioneel in oliekennis

Techniek

Kühne traint bezoekers Auto Professioneel in oliekennis

Bezoekers van de beurs Auto Professioneel in Gorinchem krijgen van Kühne, distributeur van Comma Oil, de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan het ‘Tech Talk’ programma. Leer het belangrijkste van olie in een kwartiertje tijd.

Eerder dit jaar verzorgde Comma Oil een ‘Tech Talk’ tijdens het Group Auto Congres in Papendal. De reacties van de bezoekers waren zo positief, dat Kühne besloot de training ook voor bezoekers aan AutoProf Gorinchem aan te bieden.

Kennis van motorolie onmisbaar

Het belang van deze bliksemsessies over olie ligt in het feit dat kennis van motorolie onmisbaar is geworden. Kostbare onderdelen zoals een katalysator, DPF of turbo lijden onder het gebruik van onjuiste smeermiddelen en garantieclaims worden afgewezen als oliën met de verkeerde additieven zijn gebruikt. Het gebruik van de juiste motorolie wordt dus steeds belangrijker.

In de ‘Tech Talk’ bliksemsessies krijgen de bezoekers kort en bondig alle achtergrondinformatie die nodig is om beter te begrijpen wat de verschillen zijn tussen de diverse oliën.

Vergroot rendement op smeermiddelen

‘Tech Talk’ gaat ook in op de mogelijkheid het rendement op smeermiddelen te vergroten door het gebruik van de juiste motorolie en welke argumenten het beste te gebruiken zijn richting de consument.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel