nieuws

Video: Bieden op een veiling, hoe doe je dat?

Ondernemen 1126

Video: Bieden op een veiling, hoe doe je dat?
Kom je op 19 juni, voorafgaand aan de Mega Zomerveiling, naar de gratis workhop?

Op de aanstaande zomerveiling van BCA passeren in de ochtend honderden auto’s de veilinghamer. Interessant voor handelaren, maar ook voor ondernemers van autobedrijven. Je kunt namelijk relatief snel je handelsvoorraad voorzien van wat extra auto’s. Maar hoe werkt zo’n veiling? En hoe biedt je mee? Schrijf je gratis in voor de AMT-BCA workshop ‘bieden in een autoveiling’ op 19 juni aanstaande.

Hoe gaat dat er eigenlijk aan toe zo’n Zomerveiling? Exclusief voor AMT-lezers geeft BCA een workshop waarin je leert strategisch en vastberaden te bieden op een autoveiling. De Mega Zomerveiling start om 10.00 uur, maar al om 09.00 uur kun je terecht voor de workshop (inclusief gratis lunch in de middag). Je krijgt samen met AMT een unieke kijk achter de schermen op een van de drukste veilingen van BCA. Het adres: Landweer 4, Barneveld. (Google Maps)

Honderden auto’s worden in razend tempo geveild. Interessant, maar wellicht ook spannend. Want hoe gaat het in zijn werk? En hoe biedt je slim mee op die ene auto die je in jouw occasionvoorraad wil opnemen? We stuurden Eline de Vries naar BCA voor een vlog om je alvast een eerste indruk te geven. Die zie je hieronder.

Meld je gratis aan

Aanmelden voor de gratis workshop doe je via het formulier op www.bca.com/AMT. Zien we je 19 juni om 09.00 uur in Barneveld?


Reageer op dit artikel