nieuws

Autoservice de Kemp in IJsselstein uitgeroepen tot “Kentekenloket van het Jaar 2018”!

Ondernemen 1220

Autoservice de Kemp in IJsselstein uitgeroepen tot “Kentekenloket van het Jaar 2018”!

Net als vorig jaar is er ook dit jaar een “Kentekenloket van het jaar” gekozen. Tot winnaar werd uitgeroepen Autoservice de Kemp uit IJsselstein. Eigenaren Tom en Tineke de Kemp ontvingen de bokaal, en een cheque voor promotie ter waarde van € 2.500,- uit handen van Kentekenloket voorzitter Ernst Uildriks.

Autoservice de Kemp is evenals als de winnaar van vorig jaar (VanderDong Autoservice), een Kentekenloket van het eerste uur. De jury vindt dat zij het merk Kentekenloket zeer actief in de markt zet. Met name de actieve reclame op social media en op de eigen website springt eruit. Het bedrijf wordt daarnaast online goed gevonden als het gaat om het overschrijven van kentekens in IJsselstein. Ook de relatief nieuwe module “Veilig Betalen” wordt goed onder de aandacht gebracht. Tenslotte worden bezoekers die een kenteken komen overschrijven, actief gewezen op de overige dienstverlening van Autoservice de Kemp: hierdoor wordt extra omzet en klantenbinding gerealiseerd. Kortom, een terechte winnaar!

12 halve finalisten

Voor de titel “Kentekenloket van het Jaar 2018” waren 12 halve finalisten genomineerd, per provincie één autobedrijf. De onafhankelijke jury bestond uit consultants van W&D Consultants; zij jureren onder anderen ook in de verkiezing BOVAG Autobedrijf van het jaar. W&D Consultants heeft alle 12 genomineerde halve finalisten nader onderzocht. Dit gebeurde d.m.v. “Mystery Guests” (telefonisch en per mail) en door een persoonlijk bezoek van een ervaren consultant.

Quote uit het juryrapport; Net als vorig jaar was het weer een genot om met ondernemers van gedachten te wisselen over het wel en wee van de automobielbranche en hun bedrijven. De halve finalisten vormen een mooie mix van grote bedrijven en bedrijven die groot zijn geworden door klein te blijven, universeel, al dan niet lid van een keten of merk gerelateerd.

Kentekenloket is een snelgroeiende formule!

Het Kentekenloket-concept, ontwikkeld door PartsPoint, is bedoeld voor autobedrijven die klant zijn bij PartsPoint. Wanneer auto’s (ook caravans, motoren en scooters) door deze autobedrijven op kenteken worden gezet bij transacties tussen particulieren onderling, kunnen extra diensten worden aangeboden. Daarbij valt te denken aan een aankoopkeuring, kilometertellerstand-check, bandencontrole, diagnoserapport of kortingsbon voor onderhoud en/of een Apk-keuring. Hierdoor wordt het aanbod voor en dienstverlening aan de consument verder vergroot.

Meer weten over het kentekenloket? Klik hier.

Reageer op dit artikel