nieuws

Opgroeien met AMT

Ondernemen 976

Opgroeien met AMT
Een hele blije Tyronne, die zich als eerste 'Autotechnicus van de Toekomst' mocht noemen. De titel heeft hem een boost gegeven wat betreft zijn loopbaan.

Een aanmelding voor het trainingstraject ‘Grip op je autobedrijf’ valt in onze mailbox. Eéntje die opvalt: Tyronne van Genechten. De eerste winnaar van ‘Autotechnicus van de Toekomst’ en oud-deelnemer van het AMT Diagnose Boot Camp.’ Dat maakt ons nieuwsgierig. Waarom doet hij mee met ‘Grip’?

Die vraag stellen we hem als hij op AUTO Prof – AMT Live het AMT Café binnenwandelt. “Na ‘Autotechnicus van de Toekomst’ heb ik een snelle ontwikkeling doorgemaakt. De winst leverde mij een baan bij Van der Hurk Bedrijfswagens in Helmond op. Daar werd ik na ongeveer een half jaar Chef Werkplaats”, vertelt hij.

Wens om te ontwikkelen

“Ik wil mij graag ontwikkelen als leidinggevende. Ik kan mij zeker nog verbeteren wat betreft plannen. Dat gaat soms nog te veel ad hoc. Daar wil ik meer structuur in aanbrengen en nog meer vooruit leren kijken. Ook verwacht ik om tijdens ‘Grip’ veel te leren over klantbeleving.”

Samen met vakbroeders buigt Tyronne zich in 2015 over de casussen van AMT Diagnose Boot Camp.

Café racers

‘Grip op je Autobedrijf’ is niet alleen een aanvulling voor zijn leidinggevende functie. “Samen met mijn vriend Rob Cornelissen ben ik parttime ondernemer. Met ons eigen bedrijf ‘Manic Mechanics’ ‘customizen’ en bouwen wij café racers op. De training is voor wat betreft de ontwikkeling van mijn ondernemersskills ook waardevol.”

Kijk, daar zijn we toch een beetje trots op. AMT-lezers die (op)groeien door en met AMT. Hoe het Tyronne en de andere ‘Grippers’ vergaat bij het trainingstraject lees je in AMT en via amt.nl.

Doe mee!

Wil jij ook je ondernemersskills verbeteren? Doe mee aan ‘Grip op je autobedrijf’, een initiatief van Automotive Academy en AMT. Het is een praktisch trainingstraject voor auto-ondernemers, waarbij onderwerpen als klantbeleving, personeel, social media, marketing en omzet uitgebreid aan bod komen.

Reageer op dit artikel