nieuws

CSW Software laat autobedrijf sneller schakelen met AutomaaT GO

Ondernemen 2038

CSW Software laat autobedrijf sneller schakelen met AutomaaT GO

CSW Software komt naar AMT Live met het nieuwe softwarepakket voor garagebedrijven AutomaaT GO. Op de stand kun je de software uitgebreid testen en demonstraties zien. Ook toont CSW AutomaaT Touch, de compacte versie van garagesoftware AutomaaT.

De meeste garagebedrijven zullen CSW Software kennen van AutomaaT, het automatiseringspakket voor het autobedrijf. “Met behulp van deze software kan het complete bedrijf geautomatiseerd worden, van werkplaats tot verkoop en van planning tot boekhouding. Wij bieden 24/7 service, en koppelingen met onderdelenleveranciers zijn bij ons altijd inclusief. CSW Software bestaat sinds 1986 en heeft veel ervaring binnen de automotive sector. Met ons jonge team van medewerkers, waaronder een eigen programmeerteam, kunnen wij de juiste service bieden en snel inspringen op wensen van klanten”, zegt Marloes Maasbommel van CSW. 

Nieuw van de automatiseringsspecialist in Putten is AutomaaT Go. “Hierin hebben wij de focus gelegd hebben op gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Het nieuwe AutomaaT GO kan zowel online (in the cloud) als lokaal werken. Het pakket kan het gehele autobedrijf automatiseren, maar is helemaal zelf samen te stellen”, aldus Maasbommel.

CSW demonstreert AutomaaT Go op AMT Live

En dat laat CSW zien op AMT Live, op 15 en 16 november, aanstaande woensdag en donderdag in Autotron Rosmalen. “In onze stand hebben wij meerdere computers en tablets beschikbaar. De automotive professional kan onze software uitproberen, een demonstratie krijgen en natuurlijk vragen stellen. Indien gewenst nemen wij de persoon aan de hand mee om te laten zien wat de garagesoftware voor het bedrijf kan betekenen.”

Software voor de werkplaats

Ook kun je de nieuwe tool AutomaaT Touch ervaren. Maasbommel: “AutomaaT Touch is een compacte versie van garagesoftware AutomaaT. Het is speciaal geschikt gemaakt voor de werkplaats en werkt onder andere op tablets. Monteurs hebben een goed en snel overzicht, voeren geen dubbel werk meer uit en hebben alles bij de hand.  Met AutomaaT Touch kan de werkplaats efficiënt te werk gaan. Monteurs kunnen zich zo vooral concentreren op wat ze het liefst doen: sleutelen aan auto’s.”

Over CSW Software

CSW Software heeft per 1 oktober officieel haar bedrijfsactiviteiten overgedragen aan een nieuwe directie. In juli 2016 is Peter Kuijpers in dienst gekomen van CSW Software. Samen met zijn nu mede-directeur Erik Wieberdink hebben zij het afgelopen jaar het bedrijf geherstructureerd en de dienst- en serviceverlening van CSW Software verbeterd. Een effectievere helpdesk, een verbetering in de stabiliteit van AutomaaT en TradeMate en nog kortere lijntjes naar de klant waren de speerpunten.

De namen van de verschillende producten (AutomaaT, TradeMate, ShowMate en WandelmaaT) en de naam CSW Software veranderen niet. De nieuwe BV verwacht met deze slag een nog sterkere, krachtigere en zeer gezonde onderneming neer te kunnen zetten met een nog belangrijkere positie in de markt. De onderneming wil profiteren van een jongere generatie werknemers met veel inzicht in de automotive wereld.

Reageer op dit artikel