nieuws

AMT Live: Leren, leiderschap en samenwerking

Ondernemen 1177

AMT Live: Leren, leiderschap en samenwerking
Anne Verbokkem spreker voor WePowerPeople.

Anne Verbokkem werkt als coach en opleidingskundige voor het Innovam-label WePowerPeople. Tijdens deze kennissessie vertelt ze je waarom een andere mindset nodig is om te kijken naar mensen binnen de organisatie.

Hoe kun je als leidinggevende je personeel sturen op eigen autonomie en vakmanschap? En hoe geef je continu leren tijdens en op het werk vorm? Met de tips van Anne kun je morgen al concreet aan de slag.

Deze kennissessie van WePowerPeople vindt plaats in een van de AMT Live partner-theaters. Het exacte tijdstip en de andere kennissessies staan vermeld op www.amtlive.nl

Schrijf je vandaag nog gratis in via de inschrijfmodule

Reageer op dit artikel