nieuws

Focwa Award voor Auto Herstel Haarlemmermeer

Ondernemen 849

Onlangs werden de Fowca Awards voor het eerst uitgereikt. Auto Herstel Haarlemmermeer won de landelijke verkiezing als best gewaardeerd schadeherstelbedrijf op basis van klantenreviews op tevreden.nl. Een blije Dennis Breed, eigenaar van Auto Herstel Haarlemmermeer, ontving de prijs uit handen van Marijke Roskam, dagvoorzitter van het congres. Klanten gaven zijn bedrijf een gemiddelde van 9,3. Een prachtige score!

Focwa Award voor Auto Herstel Haarlemmermeer
Primeur voor Auto Herstel Haarlemmermeer, zij zijn de eerste winnaar van de Focwa Award.

Tijdens het Jaarcongres beleefden niet alleen de Schadeherstel Awards hun primeur. Ook de nieuwe online consumentencampagne werd gelanceerd. Onderdeel van deze campagne zijn een website en filmpjes die het vakmanschap van de schadehersteller moeten benadrukken.

 

Online ‘Eerste Hulp Bij Autoschade’

Passend bij het congresthema: 'Focwa neemt u mee op reis', verzorgden de heren van Fountainheads de reis naar de halte 'inspiratie'.

Passend bij het congresthema: ‘Focwa neemt u mee op reis’, verzorgden de heren van Fountainheads de reis naar de halte ‘inspiratie’. ‘Adapt or Die’ is misschien wat zwart-wit gesteld, maar de heren maken goed duidelijk dat de branche mee moet in een veranderende wereld.

Focwa Voorzitter Femke Teeling verteld dat de website ‘EHBA’ biedt richting consumenten. “Eerste Hulp Bij Autoschade, een autoschadestappenplan dat de consument informeert over wat er zoal komt kijken bij schade aan je voertuig.

Daarnaast willen wij de consument bewust maken van het vakmanschap van de schadehersteller.” De slogan van de campagne luidt dan ook ‘Vakman van nature, schadehersteller van beroep’. De slogan wordt kracht bijgezet door filmpjes die de passie voor het vak moeten benadrukken.

En vooruit, ook inspelen op het sentiment door het kleine jongetje dat expres zijn autootjes sloopt, om ze vervolgens zelf weer te repareren.

Tenslotte kunnen consumenten via de website snel een Focwa Schadeherstelbedrijf bij hen in de buurt vinden, waarna zij via de site kunnen doorlinken naar de website van het betreffende schadeherstelbedrijf.

Focwa voorzitter Peter Brussel en Focwa directeur Femke Teeling streven naar meer zichtbaarheid als brancheorganisatie richting de leden. 'Het is noodzakelijk om te laten zien wat we doen voor leden' zegt Peter Brussels.

Focwa voorzitter Peter Brussel en Focwa directeur Femke Teeling streven naar meer zichtbaarheid als brancheorganisatie richting de leden. ‘Het is noodzakelijk om te laten zien wat we doen voor leden’ zegt Peter Brussels.

Zichtbaarheid vergroten

Focwa wil samen met haar leden meer zichtbaar zijn richting consument en ze bewustmaken van de kwaliteit die Focwa schadeherstellers bieden.

Zij ondersteunen leden door ze on- en offline marketing tools te bieden. Een hulppakket voor de ondernemers die zij zelf kunnen inzetten om de zichtbaarheid en bekendheid te vergroten en online sneller vindbaar te zijn.

Reageer op dit artikel