nieuws

Video: storingen uitdokteren en aircoservice

Ondernemen 2250

Video: storingen uitdokteren en aircoservice
Hoe breng je storingsdiagnose onder de aandacht? Autobedrijf Elshof maakte een ludieke video.

Wat is de overeenkomst tussen een operatiekamer en een werkplaats? Autobedrijf Elshof laat het in een ludieke bedrijfsvideo zien. Sinds het bedrijf een aantal video’s online plaatste groeide het aantal doorgangen met ruim 50% en worden de medewerkers The Superhero, Mr. Smile en The Mentalist genoemd. Hoe dat zit? Bekijk de video’s!

Wie op YouTube de naam van een autobedrijf intikt krijgt vaak een algemene bedrijfsvideo of videopresentatie van een occasion te zien. Online video’s kunnen je helpen je bedrijf, producten en diensten te promoten. Autobedrijf Elshof uit Eerbeek deed dat ook, maar net even anders. En met succes: het aantal doorgangen steeg van 1800 naar 2800!

€ 100 promotiebudget

Van werkplaats naar filmset

Het autobedrijf pakte het professioneel aan. Het team bedacht een aantal ideeën en regelde een cameraman.

Het succesrecept van eigenaar Ruben Elshof is niet geheim. Sterker nog, hij besteedde 100 euro om zijn humoristische video’s op Facebook te promoten. Zo bereikte Autobedrijf Elshof online meer dan 100.000 mensen.

Diagnose en aircoservice

In een van de video’s dokteren de autotechnici een storing uit:

Op ludieke wijze brengt Autobedrijf Elshof aircoservice onder de aandacht:

En hoe zit het met The Superhero, Mr. Smile en The Mentalist? Autobedrijf Elshof stelt het team graag aan je voor:

Verder kijken?

Op het YouTube-kanaal en op de Facebook-pagina vind je nog meer video’s van het autobedrijf. Veel kijkplezier!

Reageer op dit artikel