artikel

Hoe en waar vind je (technisch) personeel?

Ondernemen 1818

Hoe en waar vind je (technisch) personeel?
John Vermeulen (ondernemer). Lisette Bouw (OOMT) en Annemiek van de Heg (Redacteur AMT) zijn de gasten in het webinar. Zij delen hun ervaringen en praktische tips over het boeien en binden van medewerkers.

Vraag automotive-ondernemers naar de grootste bedreiging voor hun bedrijf en negen van tien antwoorden: “tekort aan (technisch) personeel!” Waar vind je nieuwe medewerkers en hoe zorg je ervoor dat je huidige mensen bij je blijven?

Dat was het gespreksonderwerp van het AMT/OOMT-webinar ‘Medewerkers boeien en binden, hoe doe je dat?’. Professionals uit de branche delen hun ervaringen en geven tips over het werven van nieuwe medewerkers en over hoe je een aantrekkelijke werkgever wordt en blijft. Heb je het webinar gemist? Kijk ‘m via deze link terug, waar en wanneer je wil. 

Nog een vraag?

Tijdens de live uitzending konden kijkers live vragen stellen aan de gasten in de studio. Als je terugkijkt is dat helaas niet mogelijk. Heb je nog een prangende vraag of wil je iets anders kwijt over het onderwerp of het webinar? Stuur een berichtje naar amt@vakmedianet.nl.

Bingewatchen

Bingewatchen kan ook: de webinars ‘Wat móét je weten over de nieuwe APK-regels’ en ‘2030: heeft de auto je nog nodig?’ staan ook online. Kan je het hele seizoen in één keer kijken!

Reageer op dit artikel