Ondernemen 3

Hier vind je video’s en artikelen die derde  van jouw vakblad AMT Ondernemen aanvullen. Met deze extra informatie vergroot je jouw kennis over de gepubliceerde onderwerpen. Ook tref je hier links aan naar de belangrijke nieuwsberichten van de afgelopen maand. Met deze pagina weet je zeker dat je niets mist!

Pagina 7

Branchenieuws  

In AMT Ondernemen zag je voor het eerst de pagina branchenieuws. Hier staan artikelen die van klein of groot belang zijn voor jou als ondernemer.  In print hielden we het kort, maar hier vind je alle volledige artikelen én meer belangrijk branchenieuws. 

Eerste helft 2018: slechts marginaal hoger rendement voor autodealers 

CBS: “Dieselauto’s maken minder kilometers” 

Autobranche goed bezig: steeds meer duidelijke advertentieprijzen 

Weinig elektrische auto’s door gebrek aan kennis autoverkoper? 

Eerste Autovakmeesters een feit 

Diagnose op afstand op Automechanika 

VACO-petitie dringt aan op juiste bandencontrole in APK 

 

EU verandert klimaat in autobranche: wat betekent dat voor de werkplaats? 

Haal meer uit je bedrijf met ‘omzetvergroters’ 

Autobedrijven willen meer invloed op beleid garageformules 

 

Pagina 26

Pass de omzet maar thru 

Voor het aanvragen van een account van een fabrikanten website kan complex en tijdrovend zijn. Ben je eenmaal toegelaten, dan is het even puzzelen hoe de site werkt en waar je welke informatie kan vinden. AMT maakt je het leven iets makkelijker: diagnosespecialist Iwan Kennis heeft vele sites uitgeprobeerd en legt de werking uit. Zijn ervaringen en tips lees je hier: AMT TI-websites. 

Pagina 45 

Ben jij er klaar voor?  

Naast het binnenkijken bij Truck Academy bezochten we eerder de state-of-art werkplaatsen van het Noorderpoort College. Dat artikel lees je hier terug. (PDF)   

Pagina 49 

Autobedrijf kom in actie, nu! 

ABN AMRO waarschuwt autobedrijven in actie komen. In AMT Ondernemen zochten we voor je uit waarom en hoe dan? De highlights van het onderzoek hebben we las je uitgebreid in ons artikel. De complete sector-update lees je via deze link.