Denso ‘get inside’ roadshow

Denso Get Inside Roadshow

DENSO ‘Get Inside’ Roadshow is van start gegaan

DENSO After Market Europe is begonnen met de ‘Get Inside’ Roadshow. In de periode van 20 oktober tot en met 21 november 2014 worden meer dan 1.000 onafhankelijke Nederlandse garages bezocht om de naamsbekendheid van DENSO en kennis over haar aftermarket producten te vergroten.

Tussen 20 oktober en 21 november toert het DENSO promotieteam door het land om het uitgebreide assortiment van geavanceerde onderdelen van DENSO met OE-kwaliteit* onder de aandacht te brengen. Een productassortiment dat nu ook voor de Nederlandse markt beschikbaar is.

Het promotieteam richt zich daarnaast ook op het registreren van garages voor het Automotive Diamonds loyaliteitsprogramma: Een multibrand programma dat naast DENSO binnen Nederland ook drie andere merken omvat. Voor meer informatie zie www.automotivediamonds.com/nl-NL.

DENSO heeft een vijf weken durende Roadshow georganiseerd waarbij elke dag drie promotiedames ieder in een bestickerde Volkswagen UP door Nederland rijden. Het promotieteam verwacht een sterke indruk achter te laten bij de garages die zij bezoeken wanneer zij door het land toeren. Deze bezoeken zullen deels onder begeleiding van vertegenwoordigers van een aantal grossiers plaatsvinden.

Het team zal bij elk bezoek informatie achterlaten om relevante DENSO productkennis te delen en om verdere interesse te wekken in het merk DENSO.

DENSO heeft een Facebookpagina opgezet waar het promotieteam foto’s deelt van de Roadshow: bezochte garages, monteurs die zij ontmoeten, de auto’s die ze tegenkomen tot aan grappige momenten die zij onderweg meemaken! Volg de ‘Get Inside’ Roadshow via www.facebook.com/DENSOGetInsideRoadshow.

* OE staat voor ‘original equipment’, ofwel eerste montage-onderdelen.

Denso Get Inside Roadshow