Word lid van de vereniging atc

ATC brengt techniek tot leven

Vereniging ATCWilt u uw technische blik verruimen? Dan is het lidmaatschap van de Vereniging van Automobieltechnici ATC de aangewezen weg. De ATC brengt u voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in en rondom uw vakgebied. Zo sleutelt u continu aan uw kennis en komt u bovendien in aanraking met andere disciplines. Daarmee voorkomt u beroepsblindheid.

Inmiddels telt de ATC ruim 4500 leden, die vrijwel allen werkzaam zijn in de mobiliteitsbranche. Door de 19 regionale ATC-afdelingen worden diverse activiteiten georganiseerd zoals technische lezingen, excursies en demonstraties.

ATC PraktijkDe ATC komt op voor de belangen van haar leden. Zo vertegenwoordigt de ATC de APK-keurmeesters in diverse officiële overlegorganen. Daarnaast verzorgt de ATC regelmatig grote landelijke evenementen die zeer interessant zijn voor wie werkzaam is in de automotive-industrie.

Lidmaatschap inclusief AMT

Elk ATC-lid krijgt maandelijks het toonaangevende vaktijdschrift Auto & Motor TECHNIEK thuisgestuurd, waarin ook het nieuws van de ATC is opgenomen.