Amt vaktijdschrift. neem een abonnement

AMT 2015-3Aircoservice is het Thema in AMT 3. Doe je dat zelf of besteed je het uit? Hoe trek je er dan klanten voor? En hoe verdien je je investeringen terug? Collega autobedrijven en equipmentleveranciers geven tips. En we tonen stap voor stap hoe je de airco van een hybride voertuig servicet.
Verder in dit nummer: Studeren aan de Harley-Davidson University, Team Lambada gebruikt vier liter ethanol per seconde en De weg naar een eigen bedrijf.
Natuurlijk waren we ook bij de Autoshow van Genève en bij een ATC-presentatie over de techniek van de Suzuki V-Strom 1000. Veel aandacht ook voor banden: nieuwe banden, reparatiemethodes, De Egel Banden en een band die stroom opwekt. In de vaste rubrieken is Willem Wursten trots op zijn vak en Marco van der Vlugt op zijn bedrijf. We presenteren de werkplaats van Autobedrijf Wagenaar, hebben oog voor de techniek van de ZF 9-versnellingsbak, unboxen Opels technische infosite én we blikken terug op een AMT-artikel uit 1971 over… maanauto’s. AMT 3 verschijnt 27 maart.

Nog geen abonnee? Kijk hier voor de mogelijkheden…