nieuws

Zestien keer leren in Hardenberg

Home 1608

“Het nut en de gevolgen van de WLTP”, “De toekomst van onze autobranche”, “3D-scannen en printen van onderdelen de toekomst?”, “Oorzaken van falende distributieketting”, en zo zijn er nog 12 andere onderwerpen te noemen van de zestien Kennissessies die je terug vind in een van de vier theaters op Auto Prof – AMT Live Hardenberg. Tijd voor een overzicht.

Zestien keer leren in Hardenberg
Bezoek de AMT-redactie op het AMT-Live plein. Dit is ook ‘the place to be’ om je vakkennis bij te spijkeren in één van de kennistheaters.

Je kunt het haast niet gemist hebben: de WLTP is sinds 1 september verplicht voor autofabrikanten als homologatie voor hun auto’s. En dat brengt veranderingen met zich mee. Wat is er veranderd nu WLTP de standaard is? Welke gevolgen heeft dat? En hoe zit dat met die overgangsregeling? RAI Vereniging stuurt hun specialisten naar Hardenberg om je bij te praten én al je vragen te beantwoorden zodat jij jouw klant nog beter kan informeren.

Toekomst van de autobranche

Directeur Sergoyne Diagnostics Jeroen Vertongen nam begin 2018 deel aan een automotive tour door Silicon Valley. Hij kwam terug met een hoofd vol ideeën om zijn bedrijf klaar te maken voor ‘the day after tomorrow’.

En niet alleen de WLTP komt aan bod. Zo praat topsportster Annelies Passchier je bij in haar kennissessie “Ondernemen is topsport!” over wat je kan leren als ondernemer van de sport. En waar gaat het heen in onze autobranche? Jeroen Vertongen is op en top diagnosetechnicus, ondernemer en automotive futuroloog. Vorig jaar reisde hij met een klein gezelschap naar Silicon Valley en zag daar de ontwikkelingen in de automotive branche die er aan gaan komen. Vol inspiratie kwam hij terug, overtuigd van de veranderingen die de automotive branche ook in Europa staan te wachten. Wat is de toekomst van onze branche en de invloed daarvan op de werkplaats? Ontdek samen met Jeroen welke veranderingen er écht aan komen.

En natuurlijk staan er ook hele technische kennissessies op het programma van experts van bijvoorbeeld GMTO, Denso, Febi Bilstein, ZF en ACtronics.

Zestien kennissessies

De komende weken maken we elke Kennissessie stuk voor stuk bekend. Je vindt ze ook allemaal in de beursspecial welke bij AMT 9 (vrijdag 28 september op de mat) is bijgesloten. Hieronder vind je alvast het voorlopig schema van de Kennissessies verdeeld over vier theaters. En niet zo maar theaters, nee om het geluid binnen de perken te houden hebben we voor het eerst ‘domes’ klaar staan. Wat kom jij Leren, Beleven en Ontmoeten op Auto Prof – AMT Live Hardenberg?

Meer informatie over het programma lees je binnenkort in AMT 9 in de vooruitblik en vind je terug op www.amt.nl/autoprof-amtlive. Of volg het evenement op Facebook via deze pagina.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel