nieuws

Finale AMT ATG kenniscompetitie op 26 januari, beleef het mee!

Home

Finale AMT ATG kenniscompetitie op 26 januari, beleef het mee!

De twaalf finalisten van de AMT ATG Kenniscompetitie zijn bekend. Zij spelen op 26 januari de grote finale bij ATG in Dordrecht. De eretitel AMT ATG Kenniskampioen én de prijzen van sponsor Toolspecial en partner ATG staan op het spel. Die finale belooft een boeiend schouwspel te worden. AMT-abonnees kunnen erbij zijn…

Een jaar lang vormden de AMT ATG-kennistesten de voorronde van de grote AMT ATG Kennisfinale. De laatste test uit die reeks, die over datanetwerken, stond tot en met vorige week nog open voor deelname.

Nu zijn alle punten geteld zijn melden we met trots de namen van de twaalf finalisten:

  1. Tom de Baere
  2. Merte Kampstra
  3. Nico Koolen
  4. Frank Bouman
  5. Pieter Jan de Wolf
  6. Iwan Kennis
  7. Franky Willems
  8. Hendri Vlieger
  9. Michel Kindermans
  10. Emiel van den Berg

Spannende finale

Zij gaan elkaar bestrijden in de grote finale op 26 januari bij ATG in Dordrecht. Die begint met een theorieronde, waarna de allerbesten het tegen elkaar opnemen in een praktijkproef. AMT, ATG, Toolspecial en de finalisten gaan van deze finale op zaterdag 26 januari een waar spektakelstuk maken.

Schrijf snel in!

En belangrijk: ook AMT-abonnees die zich niet geplaatst hebben, kunnen de spetterende finale bijwonen. Alleen wel snel inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. Het programma van de finale van de AMT ATG Kenniscompetitie ziet er als volgt uit:

11.30u: Ontvangst met broodjes.

12.30u: Start vragenrondes.

15.00u: Borrel/snack.

15.15u: Start finalerondes met praktijkopdrachten.

16.45u: Bekendmaking AMT ATG Kenniskampioen en prijsuitreiking.

Graag tot ziens op 26 januari bij ATG op de Pieter Zeemanweg 116 in Dordrecht!

Reageer op dit artikel