nieuws

Uitgever AMT meest succesvolle vakbladenuitgever 2012

Home

Uitgever AMT meest succesvolle vakbladenuitgever 2012

Uit het Kerstrapport Vakbladen blijkt dat Reed Business Media, uitgever van AMT, over het jaar 2012 de meest succesvolle vakbladenuitgever is. Het bedrijf scoort een eerste plaats in de categorie ‘Meest deskundig’ en heeft daarbij de beste prijs-prestatieverhouding, aldus het rapport.

Het kerstrapport wordt jaarlijks gepubliceerd door Adformatie, een toonaangevend vakblad voor de marketingcommunicatie professional.

“Reed Business toont zich tussen alle veranderingen in de afgelopen tijd een sterke uitgever die de eerste plaats heeft overgenomen”, aldus het rapport. De vakbladenuitgever kreeg de beste waardering en bekendheid onder alle respondenten. Ook scoort het bedrijf een mooie tweede plek in de categorie ‘Creatief’.

Top drie ‘Beste waardering alle respondenten
1. Reed Business Media
2. MyBusinessMedia
3. Adformatie Groep

Reed Business Media
Reed Business Media is onderdeel van Reed Elsevier, een van ’s werelds grootste mediaconcerns, en geeft merken uit als Elsevier, AMT, Logistiek, Misset Horeca, Boerderij, P&Oactueel en Zorgvisie. Met 42 sterke merken heeft het bedrijf marktleidende posities in tal van business-to-business sectoren. Reed Business Media is multichannel en maakt geen onderscheid tussen drukwerk en online publicaties.

Reageer op dit artikel