ATC-leden

Vereniging ATC

 Als ATC-lid profiteer je ook online!


Als lid van de Vereniging van Automobieltechnici ATC ontvang je elf keer per jaar het magazine AMT. Dat is niet het enige. Met het lidmaatschap geniet je ook van de volgende online voordelen:

AMT Digitaal Vakblad & Archief

Vakblad AMT verschijnt ook elke maand digitaal. Zo lees je het eenvoudig op je computer of tablet. Ook het digitale archief, dat teruggaat tot 2016, lees je gratis.

Bekijk het hier!

Onbeperkt toegang tot AMT.nl

Als ATC-lid heb je gratis toegang tot het laatste nieuws uit de branche en achtergrondartikelen op AMT.nl. Koppel hiervoor je e-mailadres aan je AMT-abonnement.

Koppel nu je e-mailadres

Online Magazines & Whitepapers

AMT publiceert regelmatig online magazines & whitepapers over verschillende onderwerpen. Deze zijn gratis beschikbaar voor ATC-leden.

AMT Nieuwsbrief

Ontvang gratis, tot driemaal per week, het laatste nieuws van vakblad AMT in je mailbox. Ook kun je je aanmelden voor de maandelijkse Airco- en Diagnose-update.

Nu aanmelden

Upgrade: AMT Reparatiewijzer voor maar € 5,- per maand!

Als ATC-lid heb je een AMT Standaard-abonnement. Een upgrade naar AMT Compleet-abonnement is mogelijk. Daarmee krijg je toegang tot de AMT Reparatiewijzer. De kosten van deze abonnementsuitbreiding bedraagt € 5,- (ex btw) per maand (€ 60,- per jaar ex btw, onder dezelfde abonnementsvoorwaarden als het AMT-abonnement) en zijn voor kosten van het AMT-lid zelf.

Liever eerst AMT Reparatiewijzer proberen? Dan kan! 

Vraag hier twee maanden gratis toegang aan:

Nu aanvragen

Zo koppel je je mailadres aan je AMT-abonnement

Om onbeperkt toegang te krijgen tot AMT.nl moet je e-mailadres aan jouw AMT-abonnement worden gekoppeld. Dit kun je zelf doen door via onderstaande stappen een wachtwoord aan te maken:

Ga naar https://www.amt.nl/wachtwoord-vergeten.
Vul jouw e-mailadres in.
Je ontvangt een mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.
Met dit wachtwoord kun je inloggen op de website.

Lukt dit niet? Of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze AMT Klantenservice
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl
Telefonisch 088 – 5840 888

Lees hier de laatste whitepapers:

 

Twaalf praktische tips voor een succesvol autobedrijf

Er zijn bijzondere ontwikkelingen gaande in de autobranche. Zo verschuift de markt van bezit naar gebruik, het onderhoud aan auto’s neemt snel af en er komen steeds meer elektrische auto’s.Verder negeren fabrikanten en importeurs steeds vaker autobedrijven, verbieden steden oude auto’s en vinden jongeren een rijbewijs halen nog nauwelijks de moeite waard.Wat betekent dit allemaal voor jouw bedrijf? Met twaalf praktische tips kun je vandaag aan de slag om succesvol te zijn.

Download gratis


Kalibreren is hét nieuwe specialisme

De toename van rijhulpsystemen in auto’s gaat zo snel, dat er in hoog tempo een nieuw specialisme is ontstaan. Met de juiste apparatuur kun je camera’s en radars van auto’s, bestelwagens en trucks kalibreren. Het is zelfs al mogelijk om statisch te kalibreren op locatie. Maar wat moet je weten voordat je gaat investeren in kalibratiesystemen?

Download gratis


Persoonlijk contact in een digitale wereld

De manier waarop je als autobedrijf met je klanten omgaat, heeft een grote invloed op de klanttevredenheid. Tevreden klanten zorgen voor een goede relatie en een goede relatie zorgt voor terugkerende klanten en herhalingsaankopen. In de relatie met de klant wordt het sociale aspect steeds belangrijker. Persoonlijk contact is doorslaggevend bij de keuze voor eenautobedrijf. Maar hoe maak je persoonlijk contact in een digitale wereld?

Download gratis