Amt maanddossier januari 2013

AMT 2012-1In dit maanddossier vindt u informatie behorend bij de januari-editie 2013 van uw vakblad AMT. Met deze aanvullende informatie kunt u uw kennis over de gepubliceerde onderwerpen verder vergroten. Ook treft u hier links aan naar de belangrijke nieuwsberichten van de afgelopen maand. Met het AMT Maanddossier weet u zeker dat u niets gemist heeft!

AMT 1, pagina 20

Carrec, meer dan een revisiespecialist

Meer weten over Carrec? Zowel via Facebook als Twitter kunt u hen volgen. Naast dat Carrec actief is via Social Media plaatsen ze ook diverse fotoreportages op hun website. Deze interessante samenvattingen van een grote klus zijn de moeite waard om te bekijken.

AMT 1, pagina 34

De tussenstand bij ESCBO

In Eindhoven bij Team Fontys Automotive bespraken de teams de voorgang van het ESCBO-project. Het laatste nieuws van de teams staat op de Facebook-pagina’s van de teams.

Andere studentenprojecten waar AMT over schreef zijn het DUT Racing Team en de deelname van de HAN aan de Shell Eco Marathon.
Vorig jaar volgde AMT de Eco Marathon van de HAN.

AMT 1, pagina 36

Automatisering zorgt voor meer efficiency

Meer informatie over de genoemde garagesoftwarepakketten vindt u op de websites van de leveranciers. Een aantal leveranciers biedt een demoversie aan via de website.

Op de Bovag-site staan de gecertificeerde pakketten vermeld.

Bent u al actief op Facebook? Of bent u benieuwd naar Facebook-pagina’s van andere bedrijven? Bezoek de pagina van AMT.

Het laatste nieuws over efficiency en automatisering vindt u op onze website.