Amt maanddossier februari 2014

AMT 2012-2In dit maanddossier vindt u informatie behorend bij de februari-editie 2014 van uw vakblad AMT. Met deze aanvullende informatie kunt u uw kennis over de gepubliceerde onderwerpen verder vergroten. Ook treft u hier links aan naar de belangrijke nieuwsberichten van de afgelopen maand. Met het AMT Maanddossier weet u zeker dat u niets gemist heeft!

AMT 2, pagina 5

Overzicht remmentestbanken

In AMT 9 van 2013 stond een artikel over remmentestbanken. Wat wordt er aangeboden en waar moet je op letten? Lees het artikel…

AMT 2, pagina 7

Aircoverdamper reinigen

De meeste autofabrikanten schrijven geen preventief onderhoud aan de airco-installatie voor. Dat kan tot vervuiling van het aircosysteem leiden. Hoe reinig je een verdamper? In AMT 11 van 2012 staat het antwoord. Wat zijn jou ervaringen met airco-systemen? Deel ze met ons.

AMT 2, pagina 23

Bezoek Harry Banis online

Dieselspecialist en grossier Harry Banis heeft drie vestigingen. In Bussum worden injectoren getest en gereviseerd. Vanaf nu kun je zelf een kijkje nemen in de werkplaats van Harry Banis.
Harry Banis is niet de enige grossier die autobedrijven met een extra service ondersteunt. Novatech helpt autobedrijven bij het stellen van de juiste diagnose.

AMT 2, pagina 32

Ontwikkelingen bij Philips

De afgelopen jaren verschenen verschillende artikelen over Philips in AMT. Wat is de levensduur van xenon? Welke ontwikkelingen waren er op het gebied van autoverlichting? AMT volgde de ontwikkelingen. In 2010 lieten we de voordelen van Quartz glas zien. Afgelopen jaar kwam oled onder de aandacht. Audi gebruikt al driedimensionale oleds.  Philips maakt niet alleen autoverlichting, maar ook lampen voor de autotechnicus.

AMT 2, pagina 68

Klachten en uitspraken online

Op de website van de Geschillencommissie staat een archief van eerder behandelde geschillen inclusief de uitspraak. Vul een trefwoord in of selecteer een subcategorie op de website. De zoekopdracht ‘distributie’ levert 49 resultaten op.