AMT maanddossier mei 2017

In dit Maanddossier vind je video’s en artikelen die de mei-editie 2017 van jouw vakblad AMT aanvullen. Met deze extra informatie vergroot je jouw kennis over de gepubliceerde onderwerpen. Ook tref je hier links aan naar de belangrijke nieuwsberichten van de afgelopen maand. Met het AMT Maanddossier weet je zeker dat je niets mist!

AMT 5, pagina 24

Audi’s materialenmix stelt werkplaats op de proef

Audi maakte een video die de complexe materiaalmix van de komende A8 mooi in beeld brengt. Als je het artikel over de complexe bouwwijze van de A8 in AMT 5 gelezen hebt (Nee? Hier vind je het digitale magazine.), vraag je je misschien af hoe vloeiboren in zijn werk gaat. Je ziet het in de video’s hier en hier.

AMT 5, pagina 36

Save the date AMT Live 2017

AMT Live vindt plaats op 15 en 16 november bij Autotron Rosmalen. Alle AMT Live-partners op een rij vind je op www.amtlive.nl. Hier kun je je ook alvast gratis inschrijven voor toegang tot het kennisevenement. Nog niet eerder AMT Live bezocht? Bekijk dan de terugblik met foto’s of bekijk hieronder de video-impressie van vorig jaar:

https://www.youtube.com/watch?v=Xb7UhVM7ey4

AMT 5, pagina 37

Welke diagnosetools gebruik je?

AMT is benieuwd naar jouw ervaringen met diagnose-apparatuur. Deel ze met ons en ontvang drie back probes van Snap-on!

AMT 5, pagina 78

Gastvrijheid als bedrijfscultuur

Over ‘Grip’

Grip op je autobedrijf is een initiatief van Automotive Academy en AMT. Het is een praktisch trainingstraject voor auto-ondernemers die vooruit willen. Voor wie dat ook wil, maar niet deelneemt: geen nood. We doen regelmatig verslag op amt.nl, in het AMT Magazine en in AMT Ondernemen. Natuurlijk is er ook een aparte Grip op je autobedrijf-website.

AMT 5, pagina 91

1987: Cursus voor vrouwen en dochters

In 1987 organiseerde de VAM cursussen voor vrouwen en dochters van auto-ondernemers. Wat de dames leerden? Lees het terug!

GEMIST IN DE NIEUWSBRIEF

Recordaantal onderhoudsbeurten voor auto’s 

Verkoop elektrische auto’s stevig in de lift 

Innovam traint technici van Lamborghini 

MivarGroup integreert EVHC in Driver garagesoftware

Maximaal werkplaatsrendement met Autec-VLT 

Doyen Auto neemt AD-activiteiten PartsPoint in België over

Eigenaar Carglass zoekt mede-investeerder 

RoadGuard introduceert on demand pechhulp voor bedrijfsauto’s