Maanddossier februari 2019

AMT 2 valt 22 februari op de mat.

In dit Maanddossier vind je video’s en artikelen die de februari-editie 2019 van jouw vakblad AMT aanvullen. Deze extra informatie vergroot jouw kennis over de gepubliceerde onderwerpen. Ook tref je hier links aan naar de belangrijke nieuwsberichten van de afgelopen maand. Met het AMT-Maanddossier weet je zeker dat je niets mist!

AMT 2, pagina 9 

Waterpomp Captiva zaait verwarring 

Tja, de waterpomp waar ogenschijnlijk niets mee aan de hand was, bleek toch de oorzaak. Wil je het hele topic nog eens nalezen? Dat kan hier. Zorg wel dat je een registratie hebt op AMT Garageforum anders kun je de reacties niet lezen. Toegang tot AMT Garageforum is gratis, mits je automotive professional bent.  

AMT 2, pagina 11 

Op Diagnosepad met DiagnoseDan 

In deze nieuwe rubriek samen met Danny Versluis pakken we een van zijn meest interessante video’s beet om in een artikel te brengen. Wil je de Engelstalige video ook bekijken, die vind je hieronder: 

 

AMT 2, Pagina 31 

Deel jouw aircoservice-ervaring

Het aircoseizoen is in zicht! Volgende maand besteden wij aandacht aan dat thema. Daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Hoe ziet jouw aircoservice eruit? Vacumeer je het systeem bij de aircoservice en hoe weet je of er voldoende olie in het systeem zit? Deze en mee vragen helpen ons om een mooie thema voor je te vragen. Het kan jou een mooie, complete set ontkoppelgereedschap van Beta t.w.v. € 121 opleveren! Doe je mee? 

AMT 2, Pagina 38 

Waarom zo’n dure uitlijnbrug? 

Zo’n Hermann-vierstempelhefbrug is niet goedkoop. Waarom zoveel uitgeven aan een uitlijnbrug? En welke eisen moet je stellen aan een goede uitlijnhefbrug? Hier vind je het uit! 

AMT 2, Pagina 41 

Hoe benut je de kansen op de accumarkt? 

De vervangingsmarkt van start-stopaccu’s groeit explosief. Hoe pik je daar een graantje van mee? Download de Whitepaper! 

AMT 2, Pagina 46 

Kleine motoren, grote problemen 

In het thema motorrevisie kwamen vooral VAG-motoren aan bod, maar ook andere downsizemotoren als de Ford-EcoBoost, Renault-TCe en Peugeot-THP kennen hun problemen. Deel jouw ervaringen met ons via AMT Garageforum. Samen met revisiespecialisten maken we dan een vervolg op deze boeiende materie van motorentechniek. Je vindt het topic hier. 

AMT 2, Pagina 61 

Oog voor techniek: Cupra E-racer 

Wil je een stukje meeliften met de Cupra E-racer? Bekijk twee video hieronder waar je deze elektrische racer van Seat’s sublabel Cupra in ontwikkeling en in actie ziet.

 

AMT 2, Pagina 63 

Techniek van Toen 

Gat in de zuiger? Wat is er gebeurd? Het ATC-artikel uit 1959 inclusief deze puzzel vind je hieronder terug: 

 

 

AMT 2, Pagina 70 

Iets gemist op Auto Prof – AMT Live? 

Gelukkig hebben we de foto’s nog. En de video’s! Onze leestips: 

 

 AMT Nieuwsbrief  

De nieuwsbrief van AMT staat vol met interessante artikelen. Zo las je deze maand over: 

Wil je niets meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.