AMT maanddossier november 2016

001_AMT11_2016_2016_1024In dit Maanddossier vind je video’s en artikelen die de november-editie 2016 van jouw vakblad AMT aanvullen. Met deze extra informatie vergroot je jouw kennis over de gepubliceerde onderwerpen. Ook tref je hier links aan naar de belangrijke nieuwsberichten van de afgelopen maand. Met het AMT Maanddossier weet je zeker dat je niets mist!

AMT 11, pagina 28

Toyota racet weer om de gunst van de Europeaan

Vorig jaar bekeken we de nieuwe modulaire Toyota NGA-architectuur.

AMT 11, pagina 72

Einde aan het gesjoemel

Roetfilter verwijderd, hoe meet je dat? Wat meet je met, en wat zonder roetfilter? RDW en HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) onderzochten dat voor roetmeters en deeltjestellers. In AMT 2 van dit jaar rapporteerden we over de resultaten van dat onderzoek.

AMT 11, pagina 83

Techniek van Toen: 1986: Eerste DI-personenautodiesel

Dus inderdaad: de Perkins Prima was het begin van het einde van de wervelkamerdiesel. In aangepaste vorm is de motor als Rover-Perkins L-Series nog tot 2005 doorgeproduceerd. Lees het complete AMT-artikel over de techniek van de Perkins Prima.

AMT 11, pagina 90

Sjoemelen met software: Rapport RDW

Download het defeat devices rapport van de RDW om te zien hoe citroentjesfris de Volvo V40 Cross Country is en hoe vuil het overgrote deel van de andere geteste diesels.

AMT 11, pagina 94

Beleef AMT Live 2016 opnieuw!

AMT Live dit jaar gemist? Of wil je het kennisevenement nog eens terugkijken? Bekijk de video.

Op de AMT Facebook-pagina staan nog meer foto’s.

 

Gemist in de nieuwsbrief