AMT Maanddossier oktober 2017

In dit Maanddossier vind je video’s en artikelen die de oktober-editie 2017 van jouw vakblad AMT aanvullen. Met deze extra informatie vergroot je jouw kennis over de gepubliceerde onderwerpen. Ook tref je hier links aan naar de belangrijke nieuwsberichten van de afgelopen maand. Met het AMT Maanddossier weet je zeker dat je niets mist!

AMT 10, pagina 62

Meer EOBD-monitoring

In AMT 3 van 2016 onderzochten we wat de diverse automerken doen op het gebied van telematica en wat er voor universele bedrijven beschikbaar is op dit gebied. Log in op AMT.nl en lees het hier terug.

AMT 10, pagina 74

Video roetfilter reinigen

Hoe gaat dat in zijn werk, roetfilters reinigen met de Flashcleaner-reinigingsmachine? Bekijk de video.  Benieuwd naar een verhaal van een lastige storing veroorzaakt door…, een uitgebouwd roetfilter en afgeschakelde EGR?

En wist je dat AMT al eens eerder op Common Rail training was bij Visser? Bekijk het verslag!

AMT 10, pagina 89

Elektrisch ecosysteem

Je elektrische auto opladen en geld verdienen? Het kan nu al. Kijk maar. En hier vind je wat je op AMT Live kunt verwachten over EV en hybride.

AMT 10, pagina 94

Nieuwe Apk-richtlijnen

Over roetfilterverwijdering is veel te doen. Wat mag nou wel en wat niet? Lees hier wat AMT er al over heeft geschreven. En hoe zit dat bij onze Zuiderburen? Dat kom je hier achter.

Moeten werkplaatsen gaan investeren in dure deeltjestellers of is dat niet nodig? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Gemist in de Nieuwsbrief