nieuws

Deel je airco-ervaringen en scoor een Snap-on Zaklamp

Werkplaats & Onderhoud 2451

Het aircoseizoen staat voor de deur, ben jij er klaar voor? AMT besteedt volgende maand aandacht aan het Thema Aircoservice in de praktijk. En daarvoor hebben we jouw ervaringen nodig. Doe je mee? Wie weet scoor je een zaklamp van Snap-on.

Deel je airco-ervaringen en scoor een Snap-on Zaklamp
In het voorjaar ligt bij veel werkplaatsen de focus op airco-onderhoud. Waarom niet het hele jaar door? Het is belangrijk dat het aircosysteem altijd in orde is.

In het voorjaar ligt de focus bij veel autobedrijven op aircoservice. Heel goed, maar eigenlijk zou dat het hele jaar moeten, want het aircosysteem moet altijd in goede conditie zijn. Preventief onderhoud voorkomt tenslotte problemen.

Heb je al een R1234yf-aircoservicemachine of nog een R134a apparaat om auto’s te servicen? Koudemiddel R134a is steeds minder beschikbaar en de prijs is in korte tijd enorm gestegen. Belangrijk dus om zuinig te werken. Hoe pak jij dit aan?

Nieuwe auto’s worden standaard voorzien van het nieuwe koudemiddel R1234yf. Kun jij dit al servicen?

Elektrische auto’s

En hoe ziet airco-onderhoud voor elektrische auto’s eruit? Een goed werkende airco is belangrijk voor het koelen en de levensduur van de batterij. Werkt het aircosysteem niet meer, dan houdt de EV het ook voor gezien.

Snap-on Zaklamp

Help je AMT met jouw ervaringen?  Voor wat hoort wat: jouw inzending kan je zomaar een zaklamp met UV-functie en magnetische clip opleveren.

Gebruik onderstaand formulier om de volgende vragen te beantwoorden:

Een mooie aanvulling in je gereedschaps kar, de Snap-on zaklamp met UV-functie en magnetische clip. Nieuwe auto’s worden standaard voorzien van het nieuwe koudemiddel R1234yf. Kun jij dit al servicen? Wij hebben er dertig klaarliggen om te verdelen onder de reacties.

We kijken uit naar jouw airco-ervaringen. Wees er snel bij en scoor een ‘cool’ stukje Snap-on gereedschap.

Reageer op dit artikel