nieuws

DiagnosES exclusief importeur Autologic diagnoseapparatuur

Werkplaats & Onderhoud 1739

DiagnosES is de nieuwe exclusieve importeur van Autologic voertuig-diagnoseapparatuur in Nederland. DiagnosES is met directe ingang verantwoordelijk voor de verkoop, aftersales én technische ondersteuning van Autologic hard- en software.

DiagnosES exclusief importeur Autologic diagnoseapparatuur

Autologic is merkspecifieke diagnoseapparatuur en heeft nagenoeg dezelfde functies als OEM equipment die door merkgebonden autobedrijven wordt gebruikt. Het Engelse bedrijf werd in 2017 overgenomen door het Zweedse technologiebedrijf Opus Group. Opus is wereldwijd leverancier van onder andere Opus én Autocom diagnoseapparatuur en diagnostische ondersteuning.

Investeren

“We leveren in Nederland onder andere Autocom en Opus diagnoseapparatuur en zodoende kenden we elkaar al”

“We leveren in Nederland onder andere Autocom en Opus diagnoseapparatuur en zodoende kenden we elkaar al” zegt Erik Streurman.

“We leveren in Nederland onder andere Autocom en Opus diagnoseapparatuur en zodoende kenden we elkaar al”, aldus Erik Streurman van DiagnosES. “Sinds de overname door Opus, heeft Autologic diverse organisatorische wijzigingen doorgevoerd waardoor er veel bereikt is. Toen bekend werd dat Opus ging investeren in Autologic, hebben we een aantal gesprekken gevoerd en daar is dit nieuwe importeurschap uit ontstaan.

Head of Sales Neil Lepine van Autologic is verheugd over de samenwerking. “We heten DiagnosES van harte welkom in ons Europese distributienetwerk en vertrouwen er op dat zij de klantervaring in Nederland verder zullen verbeteren.”

Klik hier voor de catalogus

Reageer op dit artikel