nieuws

Deel je ervaring: hoe kom jij aan technische info? En scoor een Snap-on 4-delige mini pickset

Werkplaats & Onderhoud 1888

Je hebt een auto in de werkplaats staan met een lastige storing, waarmee je niet verder komt. Wat nu? Je hebt (technische) informatie nodig om vooruit te kunnen. Waar haal jij die informatie vandaan? Vind je alles? En hoe makkelijk gaat dat?

Deel je ervaring: hoe kom jij aan technische info? En scoor een Snap-on 4-delige mini pickset
Goede tech-info helpt je verder. Fabrieksinstructies tonen duidelijk waar kabelbomen en bedrading lopen, vooral in het interieur kan dat enorm veel zoek- en demontagewerk schelen. Waarvan klant en werkplaats profiteren.

Je beschikt over technische kennis en allerhande apparatuur en gereedschap in je werkplaats. Maar daarmee alleen is een storing nog niet altijd verholpen. Je hebt ook technische informatie nodig, zoals bijvoorbeeld schema’s, onderhoudsinformatie of andere fabrieksinformatie.

Verschillende manieren

Kennis, tools en informatie. Alleen met die drie elementen samen kun je complexe storingen oplossen. Je kan op verschillende manieren aan technische informatie komen. Log je voor een schema in op een OE-website, of de website van een leverancier? Zoek je op het internet naar een oplossing, of bel je met een technische helpdesk? En als je dan een schema hebt gevonden, hoe moet je die dan lezen? Beschik je al over die kennis, of moet je dat elders navragen?

Snap-on stelt 25 stuks van deze 4-delige mini picks ter beschikking. Deze set kan in jouw gereedschapskist terecht komen als je jouw ervaring met technische informatie deelt. Vul het formulier in

Snap-on stelt 25 stuks van deze 4-delige mini picks ter beschikking. Deze set kan in jouw gereedschapskist terecht komen als je jouw ervaring met technische informatie deelt. Vul het onderstaande formulier in.

Ook de ervaring van vakbroeders kan waardevol zijn. Zij zijn misschien al bekend met de storing waar jij mee worstelt en kunnen je helpen met de oplossing. Kortom: De werkplaats kan niet zonder goede technische informatie. Hoe pak jij dat aan?

Beantwoord de vragen

Jouw ervaringen in de werkplaats met technische informatie zijn belangrijk voor het thema Technische informatie in AMT 2. Deel je jouw ervaring met ons? Dan kan het je een Snap-on 4-delige mini pickset opleveren ter waarde van € 36,-. Dat is toch een fijne aanvulling in de gereedschapswagen? Vind jij dat ook, beantwoord dan de vragen in de enquête.

Reageer snel

We kijken uit naar je antwoorden. Hoe sneller je bent, des te meer kans je maakt op één van de 25 Snap-on picksets die we beschikbaar stellen.

Reageer op dit artikel