nieuws

Auto Prof – AMT Live: Waeco presenteert de toekomst van Aircon-service

Werkplaats & Onderhoud 749

Sinds een aantal jaren zijn er veranderingen op het gebied van milieuwetgeving op het gebruik van koudemiddelen voor auto AC-systemen gekomen. Deze veranderingen zijn nu, en anders wel op zeer korte termijn, van grote invloed op de werkzaamheden van de auto AC-specialist in de werkplaats. Is jouw bedrijf er klaar voor?

Auto Prof – AMT Live: Waeco presenteert de toekomst van Aircon-service
Nieuwe auto's worden standaard voorzien van het nieuwe koudemiddel R1234yf. Kun jij dit al servicen?

Denk bijvoorbeeld aan een nieuw koudemiddel met bijbehorende eigenschappen, en verkrijgbaarheid van de huidige koudemiddelen. Het dienen van het belang van een verminderde koolstofdioxide-uitstoot in de nabije toekomst jaagt deze veranderingen aan. In deze Kennissessie van Waeco legt Aircon-specialist Maurice van der Loop helder uit waarom deze veranderingen hun uitwerking voor de AC-specialist in de werkplaats hebben.

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Reageer op dit artikel