nieuws

Auto Prof – AMT Live: Rocar-Tech: Automaatbakspoelen voor dummies

Werkplaats & Onderhoud 722

Steeds meer autofabrikanten schrijven, in hun onderhoudsinterval, het spoelen van automaatbakken voor. Longlife-olie is dan ook al lang niet meer zo gangbaar. Daarnaast neemt het aandeel van auto’s met een automaat al jaren toe. Kortom, er ligt potentiële omzet buiten de deur. Hoe pak je die omzet? En waar moet je op letten?

Auto Prof – AMT Live: Rocar-Tech: Automaatbakspoelen voor dummies
De volautomatische automaatbakspoelmachine Brainbee AGC-8200.

Gerben Geerdink van Rocar-Tech Garage Equipment licht toe en demonstreert hoe eenvoudig,
snel en schoon dit gedaan kan worden. Dit doet hij met behulp van de nieuwste BrainBee AGC-8200 automaatbakspoelmachine. Deze machine won onlangs een Franse prijs in de categorie Mechanica.
Waarom? En hoe simpel is automaatbakspoelen? Je ontdekt het in deze kennissessie.

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Reageer op dit artikel