nieuws

Deel je ervaring met voertuigtelematica en scoor een spanningzoeker

Werkplaats & Onderhoud 1970

Staan de auto’s van jouw klanten draadloos in verbinding met jouw autobedrijf? Of je antwoord op deze vraag nu ja of nee is, we zijn benieuwd naar je ervaringen en motieven. Deel die met AMT en scoor een Snap-on draadloze spanningszoeker ter waarde van 49 euro!

Deel je ervaring met voertuigtelematica en scoor een spanningzoeker
Niet alleen beschikbaar voor de merkdealer, tal van aanbieders leveren ook systemen voor het universele autobedrijf

Telematica, klinkt dat niet een beetje ver weg? Nou, als het goed is niet. Met de verplichte invoering van eCall zal iedere nieuwe auto vanaf mei 2018 uitgerust zijn met een onboard telematica systeem.

Snap-on stelt 20 draadloze EECT200 spanningzoekers telematica

Snap-on stelt 20 draadloze EECT200 spanningzoekers ter waarde van € 49,00 beschikbaar. Met een audio beep en heldere witte LED, is deze spanningzoeker geschikt voor het detecteren van DC-spanning op auto’s, motorfietsen en trucks (3 t/m 24 Volt). De Mini Instinct handel en korte RVS meetpen maken hem geschikt om in kleine ruimtes te gebruiken.

Daarom hebben veel nieuwe auto’s nu al een SIM-kaart aan boord die allerlei data vanuit de auto doorseint. Leuk voor de automobilist, want hij kan via een app op zijn smartphone, de navigatie of de standkachel instellen, de auto afsluiten, de voertuigstatus monitoren of een service afspraak maken. En leuk voor het autobedrijf dat via de telematica aan de auto verbonden want zo komt de auto vanzelf terug voor onderhoud.

Maar eh, is dit alleen voorbehouden aan de merkdealer of zijn de inmiddels beschikbare systemen voor universele bedrijven ook heel bruikbaar?

Voertuigdata uitlezen op afstand? Geen probleem met de huidige telematicasystemen.

Voertuigdata uitlezen op afstand? Geen probleem met de huidige telematicasystemen.

Beantwoord de vragen

Met jouw mening en ervaringen op dit onderwerp kun je een Snap-on spanningzoeker scoren. Het gaat om de EECT200 ter waarde van € 49,00. En die is uiteraard draadloos. Wil jij je gereedschapswagen aanvullen met dit praktische meetinstrumentje met audio beep en witte LED? Beantwoord dan volgende vragen:

Reageer op dit artikel