nieuws

15.000ste Autec-hefbrug is voor Smeets Autogroep in Heerlen

Werkplaats & Onderhoud 924

Het zat er al even aan te komen dat de mijlpaal van de levering van de 15.000ste Autec-hefbrug bereikt zou worden en binnenkort is het zover. Smeets Autogroep uit Heerlen heeft met de aanschaf van een ASB3004HS schaarbrug de 15.000ste hefbrug, die Autec-VLT sinds de oprichting op 30 oktober 1987 zal leveren en installeren.

15.000ste Autec-hefbrug is voor Smeets Autogroep in Heerlen
Sinds zijn oprichting op 30 oktober 1987 heeft Autec 15.000 hefbruggen verkocht.

De heer Edwin Meijers van Smeets Autogroep was positief overrompeld toen hij het telefoontje kreeg dat bij hun de 15.000ste Autec hefbrug geleverd en geïnstalleerd zal worden. Om deze mijlpaal te vieren ontvangt de Smeets Autogroep een arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi, die gehouden wordt in het weekend van 24 tot 26 november.

 

Werkbezoek volautomatisch voertuigtestlocatie Dubai

Naast het bezoek aan de Formule 1 Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaats vinden aan de VLTest voertuigentestlocatie in Dubai, waar meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten werkend te zien zijn. Dit is een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur gekeurd worden per straat.

Tot 6 oktober aanstaande maken nog eens 3 kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissie apparatuur kans om het geweldige arrangement naar de  Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi te winnen en het unieke kijkje in de keuken van de VLTest automatische testlijn.

Meer informatie over de actie is te vinden op autec-vlt.nl/formule1.

Reageer op dit artikel