nieuws

Deel je Handgereedschap -Top 3 en scoor Snap-on gereedschap.

Werkplaats & Onderhoud 2447

Handgereedschap, de kwaliteit ervan is bepalend voor de snelheid, veiligheid en het gemak waarmee je een reparatie of onderhoudsklus uitvoert. Hoe ziet jouw Top 3 van handige, praktische, slimme handgereedschappen eruit? Deel ‘m met AMT en scoor een Snap-on oliekeerringdemonteerset van € 39,-!

Deel je Handgereedschap -Top 3 en scoor Snap-on gereedschap.
"Ik heb zo'n mooi klein luchtsleuteltje, compact, megasterk en lekker stil", zegt Topmonteur Martijn Bom.

“Ik heb zo’n mooi Rodac-luchtsleuteltje, compact, megasterk en lekker stil.” Zomaar een opmerking van een Topmonteur op het AMT-Garageforum. Een ander werkt juist liever met een Snap-on-accuschroefmachientje: “Licht, compact en onderhoudsvrij.”

En zo bevatten de gereedschapswagens van echte professionals veel meer echt lekker praktische stukken handgereedschap. Dat gaat van slimme ringsteeksleutels met draaibare kop, via een altijd-bij de-hand testapparaatje dat zo lekker in je borstzak past, tot een digitale momentsleutel. Of van een zelfinstellende waterpomptang tot zo’n praktische mechanische vinger om een gevallen schroefje op te vissen uit een onmogelijke plaats.

Ook praktisch: Beta-tang om uitlaatrubbers zonder schade te demonteren.

Ook praktisch: Beta-tang om uitlaatrubbers zonder schade te demonteren.

Soms gaat het ook om zelfgemaakt gereedschap, speciaal ontwikkeld om dat ene probleem op te lossen waar zowel auto- als gereedschapsfabrikant te weinig oog voor hadden.

Jouw handgereedschap -Top 3

We zijn benieuwd naar jouw Top 3 van handige, praktische en slimme handgereedschappen. Welk gereedschap helpt jou makkelijker, efficiënter, sneller, beter of veiliger te sleutelen?
Snap-on stelt 25 oliekeerringdemonteersets beschikbaar voor de autotechnici die hun persoonlijke Handgereedschap Top 3 met ons delen.

Snap-on stelt 25 van deze oliekeerringdemonteersets beschikbaar.

Snap-on stelt 25 van deze oliekeerringdemonteersets beschikbaar.

Beantwoord de vragen in onderstaand invulformulier

We zien je inzending graag tegemoet en we hopen dat de Snap-on oliekeerringdemonteerset een plaatsje verovert in jouw lijst van favoriete handgereedschappen. Oh, wees er wel snel bij, want we hebben maar 25 Snap-on oliekeerringdemonteersets beschikbaar.


Reageer op dit artikel