nieuws

Automotive Academy opent Automotive Techline

Werkplaats & Onderhoud 897

De Automotive Academy, het onafhankelijke opleidingsinstituut voor de technicus en de ondernemer binnen het autobedrijf, opent de Automotive Techline: de hotline voor alle werkplaatsvragen. Een telefonische helpdesk, bestaande uit een team experts op het gebied van diagnose stellen en technische naslagwerken. Met Automotive Techline biedt de Academy direct hulp op afstand aan de technicus in de werkplaats.

Automotive Academy opent Automotive Techline

De Automotive Techline bestaat uit een team experts van Autoniveau en Autotools. Via een keuzemenu kan de beller een selectie maken uit directe hulp bij diagnose of voor het opvragen van technische documentatie, zoals schema’s, handleidingen en productinformatie. Lastige diagnose vraagstukken worden samen met de trainers van Autoniveau opgelost.

Automotive Academy biedt diverse opleidingstrajecten aan, specifiek samengesteld voor de individuele technicus en ondernemer. Met 6 locaties in Nederland is Automotive Academy het grootste onafhankelijke opleidingsinstituut in Nederland en biedt de Academy een breed spectrum aan technische, commerciële en management opleidingen om het universele autobedrijf te versterken in kennis en kunde van de toekomst. De Automotive Techline onderstreept deze missie, door bereikbaar te zijn voor elke technicus die een klus treft die lastiger is dan verwacht. Voor bedrijven met werknemers in opleiding geldt onbeperkte bereikbaarheid tot het Techline team.

De Automotive Techline is zowel telefonisch als via WhatsApp (06 5167 1940) bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Lees meer over de Automotive Techline op www.automotiveacademy.nl of bel direct naar 088 – 00 44 112.

Reageer op dit artikel