nieuws

Nooteboom Trailer Service wint F1-arrangement bij Autec-VLT

Werkplaats & Onderhoud 706

2017 is voor Autec-VLT een jubileumjaar. Dit jaar zal de leverancier van werkplaatsequipment de 15.000ste hefbrug afleveren. Om dit te vieren, verloot Autec-VLT over het hele jaar 7 arrangementen voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Winnaar van de derde trekking zijn Bob Burks en Willem Thijssen van Nooteboom Trailer Service in Zwijndrecht.

Nooteboom Trailer Service wint F1-arrangement bij Autec-VLT

Autec-VLT levert inmiddels al zo’n 30 jaar werkplaatsequipment. Het bedrijf specialiseert zich in hefbruggen, waarvan het zo’n 200 verschillende modellen kan leveren. Een andere specialisatie is APK-apparatuur, in de vorm van emissiemeetapparatuur en remmentestbanken.

De teller van het aantal verkochte hefbruggen sinds de start van de verkoop 30 jaar geleden staat op 14.948 stuks. Nummer 15.000 is niet ver weg, reden voor Autec-VLT om luxe tweepersoons F1-arrangementen voor de Grand Prix van Abu Dhabi weg te geven.

Autec-VLT verloot 7 reizen naar Grand Prix van Abu Dhabi

Autec-VLT hefbruggen in een werkplaats voor auto's.

Autec-VLT levert hefbruggen in alle soorten en maten: wielvrije-, rijbanen– en semi-schaarhefbruggen (in- en opbouw), mobiele hefkolommen en wielvrije- en stempelhefbruggen.

De koper van de 15.000ste hefbrug wint sowieso een F1-arrangement, maar in totaal verloot de leverancier 7 reizen naar de Grand Prix van Abu Dhabi. Bob Burks en Willem Thijssen van Nooteboom Trailer Service in Zwijndrecht zijn de winnaars van de derde trekking. Winnaars van de eerste 2 arrangementen zijn: André Hobo van Autoservice Hobo in Den Bosch en Mark Driessen van DGA Content Autogroep in Eindhoven.

Naast de koper van de 15.000ste hefbrug maken ook nog 3 andere kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissieapparatuur kans op een arrangement. In de komende weken betekent dat dus dubbele kans om bij de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi aanwezig te zijn.

Reageer op dit artikel