nieuws

Siegel Automotive opgenomen in TecDoc-catalogus

Werkplaats & Onderhoud 754

Onderdelen voor bedrijfsvoertuigen van het merk Siegel Automotive zijn, inclusief gedetailleerde productinformatie, per direct terug te vinden in de digitale onderdelencatalogus TecDoc Web van TecAlliance. Siegel Automotive is een merk van de leverancier van onderdelen voor bedrijfswagens Diesel Technic. Het merk richt zich op prijsbewuste klanten die zoeken naar reparatieoplossingen in lijn met de huidige marktwaarde van het voertuig.

Siegel Automotive opgenomen in TecDoc-catalogus

De om en nabij 1.000 onderdelen van Siegel Automotive vervangen meer dan 2.100 referentienummers van Europese bedrijfsvoertuigenfabrikanten. Het productassortiment omvat onder andere onderdelen voor de carrosserie en cabine, verlichting en elektrische onderdelen.

De gratis beschikbare digitale versie van de catalogus is online te vinden. De gedrukte catalogus van het kan via het contactformulier besteld worden. Het Partner Portal van Diesel Technic wordt dagelijks bijgewerkt met informatie over producten van Siegel en is 24 uur per dag te raadplegen.

Onderdelen voor bedrijfsvoertuigen van het merk Siegel Automotive zijn, inclusief gedetailleerde productinformatie, per direct terug te vinden in de digitale onderdelencatalogus TecDoc Web van TecAlliance. Siegel Automotive is een merk van de leverancier van onderdelen voor bedrijfswagens Diesel Technic. Het merk richt zich op prijsbewuste klanten die zoeken naar reparatieoplossingen in lijn met de huidige marktwaarde van het voertuig.Eenvoudig en snel toegang tot voertuiggegevens

TecDoc is de grootste voertuigdatabank ter wereld met meer dan 100.000 voertuigen. In TecDoc Web wordt productinformatie van 630 merken in 29 talen ter beschikking gesteld. Merkonafhankelijke garagebedrijven en dealers hebben eenvoudig en snel toegang tot voertuiggegevens en vinden met behulp van de productinformatie passende alternatieven van aftermarket-aanbieders.

Als het voorkomt dat er voor een voertuigtoepassing geen passend onderdeel van Siegel Automotive gevonden kan worden, dan heeft de klant met het merk DT Spare Parts de toegang tot een andere oplossing van Diesel Technic.

Reageer op dit artikel