nieuws

JLM levert roetfilterreiniger in bulkverpakking

Werkplaats & Onderhoud 541

JLM Lubricants levert zijn Diesel roetfilterreiniger en de rest van de voortaan productlijn ook in grote verpakkingen. De dieselroetfilterreiniger, roestbeschermingsmiddelen en andere diesel- en benzineadditieven zijn nu verkrijgbaar in 30 liter-vaten.

JLM levert roetfilterreiniger in bulkverpakking

Gilbert Groot van JLM: “Wij zien een sterk toenemende vraag naar onze roetfilterreiniger, roestbeschermingsmiddelen en andere diesel- en benzineadditieven in binnen- en buitenland. Aangezien we de afgelopen jaren een explosieve groei doormaakten, is de levering in grotere verpakkingen, zoals in 30 liter-vaten, een logische vervolgstap”.

Bijkomend voordeel van de grotere verpakkingen is volgens Groot dat er minder milieubelasting is omdat er minder verpakkingsmateriaal per liter nodig is. “Daarnaast zijn de vaten volledig recyclebaar. We beginnen met het verschepen van grote zendingen naar onder andere Japan en de Verenigde Staten. Maar ook vanuit andere markten is er stijgende vraag naar de nieuwe grootverpakkingen.”

De JLM Diesel roetfilterreiniger is volgens de leverancier een goede remedie voor een vervuild of verstopt roetfilter. Door een toevoeging aan de dieseltank wordt het filter gereinigd zonder dat het gedemonteerd hoeft te worden.

Reageer op dit artikel