nieuws

Autec-VLT geeft Formule 1-arrangement aan koper 15.000ste hefbrug

Werkplaats & Onderhoud 486

14.876. Dat is het aantal hefbruggen dat Autec-VLT sinds 30 oktober 1987, toen het officieel begon met de verkoop van hefbruggen, geleverd heeft aan autobedrijven. De mijlpaal van 15.000 verkochte exemplaren is in zicht. Om dat luister bij te zetten, geeft Autec-VLT aan de koper van de 15.000ste hefbrug een Formule 1-arrangement voor twee personen voor de Grand Prix van Abu Dhabi.

Autec-VLT geeft Formule 1-arrangement aan koper 15.000ste hefbrug

Het is bijna 30 jaar geleden dat Autec-VLT Automotive Equipment startte met de verkoop en service van kolomshefbruggen,  banden- en carrosseriehefbruggen. “Vanaf de start waren we overtuigd van de kwaliteit van de hefbruggen die geleverd en geïnstalleerd werden”, zegt het bedrijf.

Autec-VLT geeft 10 jaar garantie

“Met een compleet en gespecialiseerd assortiment van zo’n 200 verschillende hefbruggen kunnen we voor elke specifieke werkplaatssituatie het grootste rendement bieden. Daarbij houden we rekening met onder meer flexibele gebruiksmogelijkheden, kostenefficiency en duurzaamheid”, zegt Autec-VLT.

Autec-VLT hefbrugFormule 1-arrangement

De teller van het aantal verkochte hefbruggen staat inmiddels op 14.876 stuks. “Dat betekent dat er een grote kans bestaat dat in de komende maanden de 15.000ste hefbrug verkocht wordt. Om dit te vieren, geven we een Formule 1-arrangement naar de Grand Prix van Abu Dhabi voor twee personen aan de koper van die 15.000ste hefbrug.”

Reageer op dit artikel