nieuws

Sonic levert S12XD gevulde gereedschapskar met extra diepe lades

Werkplaats & Onderhoud 1348

Het nieuwe topmodel van Sonic op gebied van gereedschapskarren is de S12XD. Deze kar stamt af van de S12, maar heeft diepere lades. Sonic levert de kar onder meer met 714-delige en 735-delige vulling. Wie voor 1 juni een exemplaar aanschaft, krijgt er een mooi Sonic-jas bij.

Sonic levert S12XD gevulde gereedschapskar met extra diepe lades

De S12XD gereedschapskar is een ‘zeldzame verschijning. Een gereedschapskar van dit kaliber is nog niet eerder vertoond’, zegt Sonic Equipment over hun nieuwe paradepaardje.

De S12XD is uitgerust met 8 extra diepe laden. De kar gaat gehuld in een fraaie, donkergrijze poedercoating die tegen een stootje kan. De hoeken van de gereedschapskar zijn versterkt met profielen, voor extra stevigheid en langere levensduur.

Het nieuwe topmodel van Sonic op gebied van gereedschapskarren is de S12XD. Deze kar stamt af van de S12, maar heeft diepere lades. Sonic levert de kar onder meer met 714-delige en 735-delige vulling.Sonic Foam System met maten en tweekleurensysteem

In het zogeheten Sonic Foam System (SFS) zijn alle gereedschappen (naar keuze 605, 714 of 735-delig) ergonomisch en goed georganiseerd opgeborgen. Zo pak je blindelings het juiste gereedschap en grijp je niet mis. Het foam is bestand tegen chemische middelen. Het tweekleurensysteem zorgt dat je het direct ziet wanneer gereedschap ontbreekt. Dankzij de ergonomische layout kun je de gereedschappen snel en comfortabel in- en uitpakken. Eenmaal opgeborgen kan gereedschap nooit beschadigen. Ook handig: de maten zijn op het foam vermeld.

Reageer op dit artikel