nieuws

Snap-on introduceert multifunctionele werklamp

Werkplaats & Onderhoud 558

Snap-on Tools introduceert een innovatieve en multifunctionele werklamp. Met de draadloze 1500 Lumen werklamp ECUHA158EU heeft de monteur onder, op, in en naast de auto perfect licht, precies op de plaats waar hij het nodig heeft, zegt Snap-on.

Snap-on introduceert multifunctionele werklamp

De 1,3 meter brede telescopische lamphouder heeft uitschuifbare klemmen met trekveren. Die maken de houder tot 2 meter breed. Hiermee kan de werklamp van Snap-on op allerlei plaatsen bevestigd worden. Zoals op het dak, onder de motorkap, in de kofferruimte, het interieur, aan de kokerbalken enzovoort. De klemmen zijn bedekt met zacht kunststof zodat ze het voertuig niet beschadigen.

Te gebruiken als looplamp

Met de schuif-, kantel- en draaimogelijkheid in het armatuur kan het licht alle kanten op gericht worden. Ook kun je meerdere, los verkrijgbare lampen monteren.
De lamp kan van de lamphouder losgekoppeld worden en als looplamp gebruikt worden. De armatuurvoet van de lamp is magnetisch en kan aan bijvoorbeeld de hefbrug bevestigd worden.

1500 Lumen werklamp

De Snap-on 1500 Lumen werklamp kan ingesteld worden op 100% (1500 Lumen) of 50% (750 Lumen) lichtsterkte. Zo heb je voor iedere situatie de juiste hoeveelheid licht. De oplaadbare lithium-ion batterij geeft 2 uur brandtijd op 100%  en 4 uur brandtijd op 50% lichtsterkte. De ingebouwde indicator geeft continu aan hoeveel energie er nog in de batterij aanwezig is.

Als de batterij leeg raakt, kan deze tijdens de klus met het bijgeleverde 4,8 meter lange laadsnoer opgeladen worden. Een lege batterij opladen duurt tussen de 3 en 4 uur. De aluminium 1500 Lumen werklamp is IP67-geclassificeerd. Daarmee is bij roestvast en door de rubberen behuizing waterdicht en bestand tegen stof, vuil en schokken. De lens is krasvast en ongevoelig voor chemische middelen.

Snap-on Tools introduceert een innovatieve en multifunctionele werklamp. Met de draadloze 1500 Lumen werklamp ECUHA158EU heeft de monteur onder, op, in en naast de auto perfect licht, precies op de plaats waar hij het nodig heeft, zegt Snap-on.Specificaties Snap-on 1500 Lumen werklamp

 • COB ledtechnologie
 • 1500 of 750 Lumen
 • Oplaadbare lithium-ion batterij
 • 4 uur brandtijd
 • Laadduur 3 tot 4 uur
 • Batterij-indicator
 • IP67 water- en stofbestendig
 • 4,8 meter laadsnoer
 • Aluminium behuizing
 • Magnetische voet
 • Rubberen behuizing
 • Telescopische aluminium houder
Reageer op dit artikel