nieuws

Hella lanceert online catalogus met universele producten

Werkplaats & Onderhoud 822

Hella lanceert een online catalogus met universele producten. De catalogus bevat verlichting en elektronica, installatiemateriaal, thermomanagement, remdelen en werkplaatsgereedschap.

Hella lanceert online catalogus met universele producten

“Het assortiment van Hella bestaat uit ruim 30.000 producten in verschillende productgroepen. Dat som je niet zomaar even op,” aldus algemeen directeur Benelux Marco van der Aa. “Met deze universele webcatalogus kunnen we klanten snel en overzichtelijk laten zien welke universele producten we allemaal te bieden hebben.“

Op www.hellawebcatalogus.com zijn de diverse productgroepen opgedeeld in meerdere categorieën, waardoor snel het juiste onderdeel te vinden is – inclusief productspecificaties. Van verlichting en elektronica, tot installatiemateriaal, thermomanagement, remdelen en werkplaatsgereedschap. Voor zowel personenauto’s, als voor vrachtwagens, trailers, (land)bouwmachines, bussen en caravans. Voor directe klanten wordt later dit jaar tevens een bestelfunctie aan de catalogus toegevoegd.

Hella-producten voor een bepaald voertuig

Via de universele webcatalogus is het ook mogelijk om door te linken naar de nieuwe voertuigspecifieke onderdelenwebshop. Hier is een uitgebreid overzicht te vinden van alle Hella-producten die geschikt zijn voor een bepaald voertuig.

Een andere toevoeging op de website is de blogpagina. Achtergrondinformatie, technische weetjes en gebruikerservaringen van klanten zullen regelmatig als blog op de webpagina te vinden zijn.
De universele webcatalogus is inmiddels ‘live’ gegaan, en zal de komende maanden nog verder aangevuld en geoptimaliseerd worden.

Reageer op dit artikel