nieuws

Snap-on introduceert Multi-Probe Ultra

Werkplaats & Onderhoud 979

Snap-on Tools introduceert de Multi-Probe Ultra EECT900, een 12/24 volt gecombineerde multimeter en diagnosetester die spanning, stroom, weerstand en signalen meet. Met de Multi-Probe Ultra kan iedere diagnose-technicus problemen aan elektronische componenten en circuits vaststellen en oplossen.

Snap-on introduceert Multi-Probe Ultra
Kapotte zekeringen, onderbroken bedrading, corrosie, defecte schakelaars, relais of elektromotoren, spanning, wissel- en gelijkstroom, weerstand of massa-problemen? De Snap-on Multi-Probe signaleert het en begeleid je stap voor stap naar de oorzaak van een probleem.

De ergonomische handpositie en het grote naar achteren gerichte LCD geeft de autotechnicus toegang tot nauwe ruimten, terwijl het scherm nog steeds zichtbaar is. De vormgeving zorgt tevens voor comfortabele grip en eenvoudige bediening van de tester.

Elke modus eigen kleur

Er zijn vijf bedieningsmodi: schakelaar-functie, AC voltmeter, DC voltmeter, Ampèremeter en

Het kleurendisplay is bij daglicht goed afleesbaar. Elke bedieningsmodus heeft een eigen achtergrondkleur.

Ohmmeter. Iedere modus heeft een unieke kleur, zodat je altijd weet in welke testfunctie de tester staat. Met de geïntegreerde accustatuscheck kun je snel controleren of je de componenten en circuits met een goede batterij aan het testen bent.

Component simulatie

Doordat de Multi-Probe rechtstreeks op de accu van het voertuig aangesloten wordt, heeft de tester de unieke mogelijkheid om met een aan/uit schakelaar elektronische componenten overal in het voertuig aan te sturen en te simuleren. Met de zeven meter lange bijgeleverde aansluitkabel kun je rondom het gehele voertuig werken. Indien nodig, kun je de kabel vervangen.

De Multi-Probe geeft de testinformatie weer op een helder kleurendisplay dat ook bij daglicht goed afleesbaar is. Op het display worden vijf parameters tegelijk weergegeven. Donkere locaties kunnen worden verlicht met heldere ledverlichting. De Snap-on Tools Multi-Probe is uitgerust met een (krokodillenbek)klem om componenten te testen.

 

Reageer op dit artikel