nieuws

Partspoint levert Monroe veren via Brezan en ADB

Werkplaats & Onderhoud 469

Partspoint voegt de spiraalveren van Monroe toe aan het leveringsprogramma. Naast de schokdempers van Monroe zijn nu dus ook de veren leverbaar via de formules Brezan en ADB.

Partspoint levert Monroe veren via Brezan en ADB

“Monroe is een kwalitatieve aanvulling op het programma; bovendien is het is een krachtig aanbod om van hetzelfde merk zowel schokdempers als spiraalveren te kunnen leveren. De landelijke bekendheid bij de consument, in combinatie met de goede samenwerking met leverancier Tenneco, gaven de doorslag om voor dit merk te kiezen”, zegt Ernie van Huet van de PartsPoint Group.

Monroe veren nog dezelfde dag bij de garage

Ernie van Huet van de PartsPoint Group

Ernie van Huet: “Een krachtig aanbod om van hetzelfde merk zowel schokdempers als spiraalveren te kunnen leveren”.

Monroe levert voor bijna alle automerken dempers en veren, en geeft vijf jaar garantie op de veren. Van Huet: “Deze kwaliteitspropositie past geheel in de filosofie van de PartsPoint Group. De schokdempers en veren van Monroe zijn vanaf nu breed beschikbaar. Bijna alle referenties zijn op voorraad bij de centrale magazijnen, de depots en de verkooppunten. Brezan en ADB zijn hiermee in staat om in 99% van de gevallen de gewenste veren dezelfde dag nog bij de garage te hebben”.

Reageer op dit artikel