nieuws

In 30 minuten 30 jaar ervaring rijker bij Autec-VLT

Werkplaats & Onderhoud 523

Van 28 tot en met 30 maart vindt de vakbeurs van Autec-VLT plaats. Die staat in het teken van vergelijken, zelf testen en ervaren. Met alle soorten hefbruggen, remmentestoplossingen en nieuwste generatie emissie-apparatuur overzichtelijk in een ruimte opgesteld, kan in een kort tijdsbestek het juiste beeld verkregen worden, hoe je de werkplaats nog verder optimaliseert voor nu en in de toekomst.

In 30 minuten 30 jaar ervaring rijker bij Autec-VLT
De deuren van de Autec-VLT vakbeurs zijn van 28 t/m 30 maart geopend van 14:00 tot 22:00 uur.

Autec-VLT bestaat dit jaar 30 jaar en is vanaf de oprichting in 1987 één van de toonaangevende leveranciers van automotive equipment. De ervaren Autec-VLT werkplaatsexperts delen graag alle kennis en ervaring om de bezoekers te inspireren. De deuren van de vakbeurs zijn geopend van 14:00 tot 22:00 uur.

Primeur: Introductie van de nieuwste generatie roetmeters

De nieuwste innovatie op het gebied van roetmeters wordt tijdens de vakbeurs van Autec-VLT geïntroduceerd. Bezoekers kunnen de 100 keer grotere meetnauwkeurigheid ervaren van de nieuwste generatie Autest emissie-apparatuur MS 920 en MS 921 roetmeters. Met deze nieuwe generatie diagnose apparatuur is de werkplaats klaar voor de toekomst om Euro 6 te kunnen meten.

Innovatieve remmentest oplossingen voor APK1 en APK2

Tijdens de vakbeurs kunnen bezoekers zelf de nieuwe standaard testen op het gebied van APK1 en APK2 remmentestbanken; van een platenbank en caravantestbank tot complete keurstraat maar ook een APK1 remmentestbank met geïntegreerde aslift.

4 verschillende soorten hefbruggen

In een ruimte kunnen inbouw – en opbouw schaar hefbruggen, stempel hefbruggen, 2- en 4- koloms hefbruggen werkend met elkaar vergeleken worden. Bezoekers kunnen het complete aanbod zelf testen en ervaren wat in hun specifieke situatie het grootste rendement biedt, rekening houdend met o.a. flexibele gebruiksmogelijkheden, kostenefficiency en duurzaamheid.

Win een arrangement Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi

Alle bezoekers van de vakbeurs maken automatisch kans om een arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi te winnen. Dit  arrangement wordt onder alle bezoekers van de vakbeurs verloot. Daarnaast geeft het bedrijf tot en met 30 oktober 2017, de dag dat Autec-VLT 30 jaar bestaat, nog eens zes arrangementen weg. Bij aankoop van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissie-apparatuur maken de klanten automatisch kans op het winnen van één van de arrangementen. Kortom een jubileumjaar vol spectaculaire acties. Meer informatie over de beurs vind je op de Autec-VLT website.

Reageer op dit artikel