nieuws

Gates breidt Micro-V Extra Service-gamma uit

Werkplaats & Onderhoud 346

Gates heeft een OEM-contract binnengesleept voor het leveren van de hulpaandrijvingen voor MX-11 en MX-13 Euro 6-motoren van DAF. Dit leidt tot een uitbreiding van het Micro-V Extra Service-gamma van Gates.

Gates breidt Micro-V Extra Service-gamma uit
Gates ABDS-kit.

Aan het gamma zijn vijf nieuwe DriveAlign-spanrollen en meelooprollen, en negen nieuwe all-in-one Micro-V Extra Service Kits van Gates voor MX-11- en MX-13- motoren van DAF toegevoegd. Deze zijn geschikt voor modellen in zowel de range CF (distributie) als de range XF (lange afstand).

Aftermarketprijzen

Deze uitbreiding brengt het totale aantal beschikbare Micro-V Extra Service Kits van Gates op 93, hoewel de DriveAlign-spanrollen, Micro-V-riemen en meelooprollen ook als afzonderlijke items beschikbaar zijn. Gates geeft twee jaar garantie op de onderdelen. “Alle vervangonderdelen kunnen via het onafhankelijke distributeursnetwerk tegen aftermarketprijzen worden gekocht. Dit is goed nieuws voor wagenparkmonteurs en werkplaatschefs met een beperkt budget”, zegt Gates.

Naast DAF gebruiken ook Iveco, MAN, Mercedes Benz, Renault, Scania en Volvo de ABDS-technologie van Gates.

Reageer op dit artikel