nieuws

Deel je airco-ervaringen en scoor een Snap-on thermometer!

Werkplaats & Onderhoud 1551

Het aircoseizoen staat voor de deur, ben jij er klaar voor? Misschien heb je al een R1234yf-aircomachine om de nieuwste auto’s te servicen. Of houd je het voorlopig bij je R134a-apparaat? AMT besteedt volgende maand aandacht aan aircoservice. En daarvoor hebben we jouw ervaringen nodig. Doe je mee? Dan scoor je een thermometer voor airco- en verwarmingssystemen van Snap-on.

Deel je airco-ervaringen en scoor een Snap-on thermometer!

In het voorjaar ligt de focus bij veel autobedrijven op aircoservice. Heel goed, maar eigenlijk zou dat het hele jaar moeten, want het aircosysteem moet altijd in goede conditie zijn. Het preventief onderhouden voorkomt tenslotte problemen. Wij zijn benieuwd naar jouw aircoservice. Wanneer adviseer je de klant aircoservice uit te laten voeren? Waaruit bestaat aircoservice in jouw bedrijf? En levert aircoservice vervolgwerk op?

Thermometer voor aircosystemen

Doe je mee? Dan ontvang je deze Snap-on thermometer t.w.v. € 44,-.

Doe je mee? Dan ontvang je deze Snap-on thermometer t.w.v. € 44,-.

Help je AMT met jouw ervaringen? Beantwoord onderstaande vragen in het formulier zo uitgebreid mogelijk en scoor een thermometer voor airco- en verwarmingssystemen van Snap-on. De thermometer heeft een meetbereik van 0 tot 50˚ C en beschikt over een ‘data hold’-knop waardoor je de gegevens later kunt aflezen als het display niet zichtbaar is tijdens de meting. De beschermhoes heeft een ingebouwde magneet om metalen voorwerpen op te pikken en de speciale sleuven zorgen voor een snelle temperatuuropname.

De vragen


Reageer op dit artikel