nieuws

Test ’t zelf: onderhoudsmiddel voor je belangrijkste gereedschap

Werkplaats & Onderhoud 2788

Smeermiddelen, diesel, remvloeistof, roest…, handen leiden een zwaar leven in de werkplaats. Huidklachten aan de handen, zoals jeuk, irritatie, uitslag, droge handen en kloven komen veel voor onder autotechnici. Dreumex claimt een oplossing te hebben. Werkt die? Test ’t zelf, en deel je testresultaten met AMT!

Test ’t zelf: onderhoudsmiddel voor je belangrijkste gereedschap
Hoe zuinig ben je op je allerbelangrijkste gereedschap: je handen?

Goed gereedschap is het halve werk. En als autotechnicus ben je zuinig op goed gereedschap. Wat is immers mooier dan een keurig geordende la vol blinkend handgereedschap van een topmerk? Maar ben je net zo zuinig op je allerbelangrijkste gereedschap: je handen?

Gevoelige handen in de werkplaats

Daar is alle aanleiding voor, want ze leiden een zwaar leven in de werkplaats. De handhuid wordt er zowel chemisch als mechanisch zwaar belast. Klachten als jeuk, irritatie, uitslag, droge handen en kloven komen dan ook veel voor onder autotechnici.

In ruil voor jouw testoordeel zorgt AMT voor 3 liter handreiniger voor de gevoelige huid.

In ruil voor jouw testoordeel zorgt AMT voor 3 liter handreiniger voor de gevoelige huid.

Test ’t zelf!

Heb jij last van dit soort klachten en wil je graag meewerken aan een test met Dreumex Sensitive, een nieuwe handreiniger speciaal voor de gevoelige huid? Vul dan het formulier in en in ruil voor jouw testoordeel zorgt AMT voor 3 liter handreiniger voor de gevoelige huid.


Reageer op dit artikel