nieuws

CBX slaat Auto Prof over en komt met eigen show

Werkplaats & Onderhoud 1051

CBX Nederland staat dit jaar niet op de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem en Hardenberg en organiseert in plaats daarvan een eigen huisshow. CBX vaart in 2017 een andere koers. “Daar passen beurzen als Gorinchem en Hardenberg niet meer bij”, zegt directeur Maurits Golüke.

CBX slaat Auto Prof over en komt met eigen show

“Wij willen ons meer richten op de eindgebruiker, en volop aandacht geven aan de technieken achter onze producten door middel van instructies en demonstraties. Daarom zullen wij een huisshow houden. Dit wordt geen beurs, maar een kennisevent”, zegt Golüke.

Spelen met de opgestelde apparatuur

De bezoeker zal ruimschoots in de gelegenheid worden gesteld om met de opgestelde apparatuur te ‘spelen’, aldus Golüke. “Een kleine greep uit de vele thema’s die men kan verwachten zijn het 3D-uitlijnen, balanceertechniek, het de- en monteren van banden met de modernste Teco wielservice-apparatuur en alles op het gebied van aircoservice met zowel het koudemiddel R134A als met het nieuwe koudemiddel R-1234YF.”

Ook zal er veel aandacht zijn voor hefbruggen. CBX heeft de laatste tijd veel werkplaatsen uitgerust met onder meer Herrmann stempelhefbruggen, Herkules carrosserriehefbruggen, APAC 2- en 4-kolomshefbruggen en schaarhefbruggen.  Golüke: “We kunnen de bezoekers aan ons event informeren over de juiste keuze als men op zoek gaat naar een hefbrug.”

Reageer op dit artikel