nieuws

100 nieuwe aandrijfassen van Meyle

Werkplaats & Onderhoud 504

De Duitse fabrikant Meyle heeft honderd sets aandrijfassen voor populaire auto’s toegevoegd aan haar programma.

100 nieuwe aandrijfassen van Meyle
Meyle heeft honderd nieuwe sets complete aandrijfassen aan het gamma toegevoegd; een verdrievoudiging van het assortiment.

De Duitse aftermarketfabrikant Wulf Gaertner Autoparts heeft honderd Meyle aandrijfassets toegevoegd aan haar bestaande assortiment. Daarmee is het aandrijfassengamma verdrievoudigd. Bij de nieuwe sets zijn populaire automodellen, zoals: Audi A3/A4, BMW 1/3/X5, VW Sharan/Transporter 5, Polo, Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer. Meyle levert complete eenheden: dus aandrijfas, plus hoes, plus vet. De onderdelen zijn niet apart leverbaar.

OE-kwaliteit

Meyle levert de sets als ‘Original’ in OE-kwaliteit. Bij het vervangen van de aandrijfas is de materiaalkwaliteit belangrijk. De Meyle Original aandrijfassen zijn gemaakt van gesmeed staal en voorzien van vet. De onderdelen zijn identiek aan het OE-ontwerp, waardoor de hoezen stevig blijven zitten. Meyle heeft haar catalogus online staan. Overigens levert Meyle sommige andere onderdelen, maar niet de aandrijfassen, in een HD-kwaliteit productlijn; dat is de verbeterde lijn en beter dan de OE-fabriek voorschrijft.

Reageer op dit artikel