nieuws

Wat betekent de elektrische auto voor de werkplaats? Deel je ervaring en scoor een Snap-on schroevendraaierset 

Werkplaats & Onderhoud 3840

Het aantal elektrische en (plug-in) hybride auto’s groeit. Onlangs doorbraken we de grens van 100.000 stekkerauto’s in Nederland. Tel je hybrides zonder stekker mee, dan zijn het er al meer dan 200.000. Die groei betekent dat steeds meer autobedrijven met de techniek van de elektrische auto in aanraking komen. Wat zijn jouw ervaringen met (plug-in) hybride en elektrische voertuigen? Deel ze met AMT en scoor een schroevendraaierset van Snap-on. 

Wat betekent de elektrische auto voor de werkplaats? Deel je ervaring en scoor een Snap-on schroevendraaierset 
Werken aan hybride en elektrische voertuigen vereist specifieke kennis en gereedschap. Verschillende bedrijven bieden trainingen aan. Heb jij al een training gevolgd? Of stuur je klanten met zulke auto's weg?

Met 100.000 plug-in en elektrische auto’s maken de stekkervoertuigen iets meer dan 1% uit van het Nederlandse wagenpark. Relatief gezien nog een klein aandeel. Maar kijk je naar het aantal nieuw geregistreerde voertuigen in 2015, dan is hun aandeel 13%. Hoewel de (plug-in) hybride door de nieuwe bijtellingsregels per 1 januari 2017 onaantrekkelijker wordt, staat het verbeteren van de luchtkwaliteit hoog op de politieke agenda. Van de elektrische auto wordt daar hulp verwacht.

Deel jouw ervaring met (plug-in) hybride en elektrische voertuigen. Dan hebben wij een Snap-on schroevendraaierset voor je!

Deel jouw ervaring met (plug-in) hybride en elektrische voertuigen. Dan hebben wij een Snap-on schroevendraaierset voor je!

De kans op auto’s met elektrische aandrijving in je werkplaats neemt dus toe. Wat merk je daar daar van? AMT zoekt ervaringen. Beantwoord onderstaande vragen zo uitgebreid mogelijk en scoor een 4-delige schroevendraaierset van Snap-on t.w.v. 35 euro.

De vragen


 

 

 

Reageer op dit artikel