nieuws

RoadGuard introduceert on demand pechhulp voor bedrijfsauto’s

Ondernemen 695

RoadGuard, de pechhulpdienst zonder abonnement, komt met een zakelijke variant. Het initiatief van Centraal Beheer en Eurocross Assistance werd vorig jaar gelanceerd voor de consumentenmarkt en breidt nu uit voor bedrijven met auto’s en busjes.

RoadGuard introduceert on demand pechhulp voor bedrijfsauto’s

RoadGuard Zakelijk is ‘de oplossing voor bedrijven die vinden dat ze teveel betalen aan verzekeringen of abonnementen voor pechhulp’, zegt RoadGuard. “Bedrijven beheren alle voertuigen in één overzicht en betalen alleen voor de verleende pechhulp op basis van een factuur achteraf. Bij pech zien de bestuurder en wagenparkbeheerder direct welke monteur komt helpen, waar hij zich bevindt en hoe lang het nog duurt voordat hij ter plekke is. Hiermee bieden we als eerste pechhulp ‘on demand’ voor de zakelijke markt.”

Op roadguard.nl/zakelijk kunnen bedrijven aan de hand van hun huidige verzekering of abonnement berekenen wat zij gemiddeld per jaar kunnen besparen en zich direct aanmelden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels